Herning vil ungdom 1

Herning vil ungdom

  • Skrevet af: Carsten Martensen

Vi vil ungdom! Så klart udtrykker næstformand Michael Kastberg sig. Herning CC vil ungdom, ikke fordi de er frelste, men fordi det er godt for klubben. Det giver liv, energi og lyst til at komme i klubben. Netop det er Hernings mål som klub, at være et sted som er rart at være, en social klub. Det udelukker ingen, heller ikke elite.

Glade børn og mange frivillige til skolestævne i Herning

Find jeres profil!
At klubben har en tydelig profil, mærker både spillere og frivillige. Kiosken er åben, det er et krav. Spillerne skal blive efter kampen, det er også et krav. Og det hjælper at stille krav, når der er enighed om hvilke krav der stilles. Når klubben er et rart sted at være så støtter flok op, det gælder både til kampe, hvor der til hjemmekampene for junior er god opbakning fra forældre. ”Det er alt andet lige sjovere når der er nogen som ser en spille” udtaler Michael Kastberg, derfor er han også overbevist om at drengene nyder opmærksomheden.

En del af de mange frivillige der var dukket op tirsdag formiddag for at hjælpe til med skolestævne

Stort skole arrangement
At klubbens frivillige støtter op gælder også til arrangementer i klubben, hvilket det seneste skolestævne viser. Her mødte hele 14 frivillige op og hjalp til at formiddagen blev en succes, for de over 60 skolebørn fra 1. og 2. klasse på Brændgaardskolen. Opfordringen fra Herning til andre klubber er to delt, og lyder derfor, prioriter ungdom, det giver afkast. Men først, find ud af, hvilken slags klub I vil være, tydelighed giver mulighed for at flere vil hjælpe.

Se mange flere billeder på Hernings Facebook side – og se TV MidtVest indslag om dagen her: https://www.tvmidtvest.dk/artikel/cricketklub-henter-hjaelp-i-australien

Back To Top