Automatisk kladde 43

Herning sejrer, Kolding taber

  • Skrevet af: Peter Power
Automatisk kladde 30Peder Pedersen
Automatisk kladde 31Copenhagen fejrer sejren
Automatisk kladde 32Dommer mode
Automatisk kladde 33R Shrivastawa c V Prajapati b H Yasin
Automatisk kladde 34M Pedersen+ b U Farooq
Automatisk kladde 35Stokningschance men dommerne korrekt dømte not out
Automatisk kladde 36Kumar med dagens første sekser
Automatisk kladde 37Tæt på for Peder Pedersen
Automatisk kladde 38V Chopra 6
Automatisk kladde 39Q Pannu
Automatisk kladde 40
Automatisk kladde 41U Nawaz b BR Madderi
Automatisk kladde 42O Ahzar 4
Automatisk kladde 43V Chopra b M Mayar

Turneringen – 1. division

Video highlights  Kolding                   Copenhagen CC

For os jyder var det første gang man havde mulighed for at se holdet Copenhagen CC, som var på besøg i Kolding. Kampen skulle havde været spillet søndag, men på grund af bryllup i Husum ville Husum ikke kunne stille hold, så blev man enige for et par måneder siden om at bytte kampene. Det er noget som Kolding har fortrudt, for i dagens kamp var Kolding uden Christo Botma som stadig er i Sydafrika og Martin Pedersen som var på arbejde. Netop disse to betyder meget for Koldings gærdeside, men ikke mindst også kastesiden.

Om Copenhagen var klar over dette vides ikke, men de sendte Kolding til gærdet. Stefan Langholz som trækker med en flækket menisk blev forfremmet til åbningsgærde sammen med Kumar. Steffan dominerede, men Kumar blev grebet af keeperen med 27 på tavlen. Det samme skæbne led Shrivastawa, så det blev Olsen som blev Stefans partner og de fik totalen oppe på 81 før Olsen blev grebet af keeperen. Minik Pedersen blev hurtigt kastet ud og straks derefter slog Stefan bolden hovedløs opad og blev grebet. Kolding var i problemer og så ud til ikke at score ret mange, men Kirkmand og Madderi tog fat og spillede sig stille og roligt opad. Kirkmand blev fanget ben for ved 165 og det gav plads til Kumar som sammen med Madderi sat mere fart i scoringen i de sidste overs. Kumar skød dagens første sekser inden han blev grebet ud og Madderi forcerede indtil han blev stokket ud med 208 på tavlen. Koldings sidste par fik scoren på 216 i den sidste over.

Uden Martin Pedersen var der ikke megen fart over Koldings kastning i begyndelsen. Peder Pêdersen fik lige kastet 2 overs med sine bløde svingere, men de var slet ikke farlige som før i tiden. Steffen Langholz fik bolden til at svinge, men han var hæmmet af sin skade. Så Chopra og Pannu kunne uden det store besvær give Copenhagen en god start med en høj scoringshastighed. Kolding fik først succes med 72 på tavlen, da Pannu cuttede bolden til Olsen i point. Chopra fortsatte nu med Mahajan, men selvom Mayar kastede Chopra ud med 91 på tavlen var der intet tegn på at Kolding kunne lægge noget pres på Copenhagen. Godt nok blev Nawazs gærde sendt til alle sider af Madderi, men der var ingen fare på færde og Ahzar og Prajapati fik Copenhagen tæt på sejren, der blev på 5 stående gærder.

Dagens pudsighed var den nye mode for dommere fremvist af Jürg Krüger, der har beklaget sig over, at han ikke har fået noget dommertøj af DCF. Så vidt vides har DCF faktisk bestilt og betalt tøj i Pakistan, men det er udeblevet. Dommerne foreslår derfor at få tøj fra England som er af bedre kvalitet.

T20 turnering.

I Herning var der stævnemøde med både Skanderborg og Esbjerg for at afgøre hvem der skal spille finaler i København næste weekend.

Herning spillede først mod Skanderborg, der blev sendt til gærdet, da Herning vandt lodtrækningen. Anders Bülow åbnede for Skanderborg, da han er kendt som en der slår hårdt og han fik da også ram på et par sekser, men faldt da forsøgte det samme på Raizul Saumy. Nej, de store slag kom fra Rizwan Mahmmood, der sendte 4 over stregen og Nouman Iftikhar der slog 3. Det gik især ud over Ilyhas Suamy. Der var ingen hos Skanderborg der lavede den store score. Det blev jævnt fordelt, hvor så godt som alle bidrog til scoren. På de 20 overs kom Skanderborg på 178 for tabet af 6 gærder, som er en pænt score normalt, men på den lille og tør bane i Herning nok bør være større.

Anders Bülow er normalt ikke nem at score imod med sin fart og længde, men hans første over kostede alligevel 12 points takket være Raizul Saumy, der førte an for Herning. Den næste over fra Chris Rasmussen kostede 14 points takket være en free hit og så var tonen lagt. Raizuls partner Ramesh Lakmal var mere stille og blev grebet med 39 på tavlen. Det gav plads til brormand Ihyas og disse to dominerede indtil Ihyas blev grebet af keeperen på Anders kastning. Det samme overgik Oliver Hald så det blev Frederik O’Dwyer som ydede udmærket støtte til Raizul da Herning indhentede Skanderborgs score i den 19 over.

I den anden T20 kamp mødte Herning så Esbjerg. Man kunne kalde det en forkamp da begge hold skal møde hinanden i tuneringen søndag. Denne gang valgte Herning at gå først til gærdet og man valgte en anden åbningskonstellation med Rames Lakmal og Oliver Hald. Oliver gik desværre på første bold, så Ramesh fik følgeskab af Raizul. Men det var Ramesh som dominerede halvlegen og sendte en stribe af grænseslag afsted inklusive 9 seksere. Efter Raizul blev grebet ved 29 var det Ihyas som ydede støtte til en tændt Ramesh, som scorede en century på bare 51 bolde. Raizul faldt ved 188 for 137 og det gav en partnership på 159 points, hvoraf Ramesh scorede de 123. Da Ihyas faldt for 34 ved 193 på den første bold af 19 over kunne man kun score 4 points mere med to gærdefald. Herning sluttede på 197.

Esbjerg åbnede med Frederik Klokker og Jakob Rubin. Det er Esbjergs bedste par på pair men Jakob blev fanget ben for af Oliver hald på sin første bold og så gik måske lidt gas af ballonen. For det varede ikke længe før Waqas Cheema blev grebet ud og med 28 på tavlen blev Freddy også fanget ben for. Heldigvis fik Kasper Rubin og Krølle Nielsen lidt stabiltet og points på tavlen, men da begge var faldet med 93 på tavlen var det som om skriften var på væggen. Godt nok holdt Mads Slebsager (26*) den ene ende, men der faldt gærder i den anden og Esbjerg var ude for 149 på den sidste bold. Iyhas Saumy tog 3 for 29 mens Oliver Hald tog 3 for 33. Med sejren endte Herning på første pladsen og skal spille finaler næste weekend sammen med KB, Svanholm og Ishøj.

Back To Top