Herning kæmpede ned til sidste mand...... 5

Herning kæmpede ned til sidste mand……

  • Skrevet af: Alex Olsen

Herning har et andet klima end vi andre her i Midtjylland – nok nærmest en fastlandsklima. Mens vi andre nød eftermiddagssolen i Østjylland regnede det i Herning og tog 2 timer fra tiden. Det betød at Hernings target blev reduceret fra 308 til 225 men på bare 32 overs. Selv om DL metoden skulle være mere retfærdig bygget på statistik, så var kampen reelt set tabt. Efter vores gamle metode ville Hernings target være 197 og det ville være et helt andet kamp. Herning kæmpede ned til sidste mand og tabte med den lille margin af 29 points.

Dagen startede ellers som forventet. KB gik til gærdet og lagde en åbning der varslede en stor score. Venkatesh første an med 86 på 88 bolde og efter ham var det KBs spillende træner Dabengwa som holdt det kørende. Han har ikke lavet en century endnu og det gjorde han heller ikke i dag – man of the nineties 96. Hele 6 KB spillere sørgede for en strike rate på over 100 og det gav så 307 for alle mand. Raizul Saumy var Hernings farligste kaster med 3 for 45.

Hernings svar var først domineret af Nikolaj Jørgensen, der fortsatte fra sidste uge, med 43 på bare 38 bolde, men Hernings sidste overs var domineret af Oliver Hald med 76 på bare 54 bolde. Han blev løbet ud på kampens sidste bold med 195 for 9 på tavlen.

Bortset fra det dårlige vejr var det en seværdig kamp med hele 22 seksere og  28 firer. Det sjove er dog at Herning skød flere seksere end firer. Det siger noget om situationen.

Der var ikke brug for afkortning nede i Husum hvor der var spænding på til sidst. Glostrup vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Husum kom undre pres i starten da Hauke Müller måtte opgive at kaste i sin fjerde over efter at han have fjerne Ahmadzai. Glostrup var ellers kørende derefter indtil både Raja og Jensen faldt. Så kom Peter Poulsen til gærdet. Han var opsat at gøre det godt, især da han blev dømt ben for for 0 dagen i forvejen i Esbjerg af dommer Jürg “Lucky Luke” Krüger, som er Husums anfører. Og det gjorde han. Han holdt Glostrups halvleg sammen indtil det sidste gærde faldt og spillede fejlfrit for sine 95*. Han fik støtte af nogle af de øvrige, således at Glostrup var all out for 223. En stor halvleg for Glostrup, men husk Husums bane er stor.

Husum svarede som det plejer. Lars Flemming Boldt gik til sagen for alle cylindere, som han har gjort i de sidste kampe indtil han faldt som 3 gærde for 75 ved 112. Hauke Müller humpede sig ved gærdet med en god 24. Så kom Husum under pres, da Hauke og Finn Kleissl begge faldt ved 133. Det siges Martin Jensen har set megen fodbold for nylig, da han med foden løb Finn Kleissl ud – en ren Ronaldo!!!! Da Jürg Krüger blev kastet ud næsten med det samme var det Renald Buss som begyndte at redde Husum sammen med Hauke Albertsen (30*). Her tabte måske Glostrup kampen, da de ikke kunne holde gribechancerne. Men selv om overne tikkede forbi lykkedes det Renald (54*) med godt spil at spille kampen hjem.

PP

HERNKB1
K Dabengwa c J Jeevaratnam b ND Jørgensen 96 (tak til Malik Haroon Ali Khan)
HERNKB9
Fra Hernings halvleg (tak til Dorthe Kjær Kølbæk)
HERNKB10
Fra Hernings halvleg (tak til Dorthe Kjær Kølbæk)
HERNKB8
Fra KB’s halvleg (tak til Dorthe Kjær Kølbæk)

HERNKB3 HERNKB4 HERNKB5HERNKB7HERNKB11

Back To Top