Herning havde alle muligheder, men tabte trods excellent start 2

Herning havde alle muligheder, men tabte trods excellent start

  • Skrevet af: Nissen

1-Ishøj-Herninrg 004

Så det slut for Herning. Raizul Saumy må forlade valpladsen som sidste mand

1-Ishøj-Herninrg 009

Stig Hedevang : Karrierens bedste kasteresultat i elitedivsionen – 4 for 24

1-Ishøj-Herninrg 003

Raizul Saumy skal lave  44 på små 4 overe sammen med 11. gærdet, så der er ikke noget at sige til, at han går frem – og stokkes ud på Javed Khans spinnere.

 

Ishøj-Herning – lørdagens eneste kamp i elitedivisionen -var vigtig for begge. Ishøj kunne med en sejr oveni de to, som holdet har sikret sig mod AB komme langt væk fra bundstriden og Herning skulle for første gang i år  dyste med de to hold Ishøj og AB, som holdet skal klamre sig til i striden om at undgå den enlige nedrykningsplads.

Vejret var skrækkeligt om natten og om formiddagen og det virkede som et lykketræf, at regnen trods sorte skyer holdt op ved middagstid, så der kunne blive en “T40” ud af det.

Banen var våd og langhåret. Pitchen gav alle muligheder til seambowlerne og Hernings Stig Hedevang udnyttede dem til fulde.

Han endte med sit bedste resultat i elitedivisionen med 4 for 24 og Magnus Kristensen bakkede ham glimrende op og endte med  1 for 18 på 7,1 overe.

En start med 6 gærder ude for 59 er der ikke mange hold, der overlever, men Ishøj gjorde. Både Qaiser Rana (32) og Pawan Kumar (35) blev droppet omkring midt i deres halvelge – næsten lige ned i “posen” – og så endte Ishøj alligevel med respektable 145 all out med omkring 4 overe igen. Ikke så dårligt, da banen var svær at score på.

Herning mistede åbneren tidligt og holdt i og for sig stand længe nok til at indhente Ishøj. Men det blev til for mange prikker og de søgte ikke enerne.

Lars Hedegaard Andersen gjorde virkelig alt, for at holde skuden flydende – 21 på 51 bolde – herimellem en løbet firer – men presset på ham voksede og voksede og han endte med at blive kastet ud.

Nicolaj Damgård Jørgensen var den eneste anden retfærdige med 19 og Herning endte med 102 på 35,2 overe. Javed Khan 3/15, Qaiser Rana 3/21.

 

Back To Top