Herning eneste hold uden sejr efter nederlag til AB

Herning eneste hold uden sejr efter nederlag til AB

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Naved Mughal som batter, var topscorer for AB
Naved Mughal som batter, var topscorer for AB

Tæt kamp hvor to veteraner lyste op med godt gærdespil

Første halvdel af elitedivisionen blev afsluttet med en kneben sejr til AB over Herning.

Nu er Herning eneste hold der ikke har prøvet sejrens sødme. Holdet var dog ikke så langt fra den første sejr i sæsonen, da AB kun vandt kampen med 13 points. Men på et tidspunkt da Herning havde 130 for 6, efter at AB havde lavet 184 for alle, stod Hernings veteran Lars Hedegaard stadigvæk inde ved gærdet, og det så rent faktisk ikke så tosset ud for jyderne.

Men efter at Lars Hedegaard blev grebet ud, lige efter sit halv-Century, var det de unge Herningspillere der skulle lave de sidste runs. U.17.kandsholdspilleren Daniel Kølbæk, som havde holdt Lars Hedegaard til slag, skule nu med de sidste 2 Herning-spillere, ikke alene prøve at blive derinde ved gærdet, men samtidig også formå at score de nødvendige points. Daniel Kølbæk gjorde sit yderste, men makkerne slap op, og Herning tabte som nævnt med 13 points.

Daniel Kølbæk, Herning kæmpede godt ved gærdet, men forgæves
Daniel Kølbæk, Herning kæmpede godt ved gærdet, men forgæves

Inden da, havde en anden veteran, Naveed Mughal, AB (67 på 80 bolde) vist, at han stadigvæk kan være en ”matchwinner” for sin klub, godt hjulpet af Taqeer. Khan med 26, som gav omtalte 184 points.

De to gode Herning-slowbowlere brødrene Athin og Eaizul Saumy- som tog 5 gærder i alt- sørgede for at Herning stadigvæk var med i kampen.

Tilbage til Hernings halvleg på 171 for alle, her bidrog Glenn Hedevang og Raizul. Saumy med henholdsvis 30 og 28 points, hvor som nævnt Daniel Kølbæk kæmpede godt og scorede 16 not out. Bedste AB-kaster var Taqeer med 4 gærder for 29 points.

Selv om Herning endnu ikke har fået points på kontoen, er der gode momenter i holdet. I sær ser det ud til, at klubbens unge talenter, nu hvor et par af de lidt ældre spillere ikke deltager i alle kampene, begynder at tage ansvar for det talent, de nu engang har- vi tænker på spillere som Magnus Kristensen, Oliver Hald Damgaard, Nicolaj Jørgensen, Daniel Kølbæk og brødrene Saumy.

Vigtig sejr for AB, der nu kan slutte for-sæsonen uden at ”overvintre” på sidstepladsen.

 

Back To Top