Hauke Müller har spillet 37 år på Husums bedste hold

Hauke Müller har spillet 37 år på Husums bedste hold

  • Skrevet af: Alex Olsen

Hauke Müller, spiller sin sæson nummer 37 på Husums førstehold
Hauke Müller, spiller sin sæson nummer 37 på Husums førstehold

Men i dagens kamp kunne han ikke gøre forskellen

Man har måske nok før set og hørt om en spiller der har spillet for den samme klub i 30-40 år, selv om det bliver mere og mere sjældent nu om dage.

Men i tilfældet Hauke Müller, som har spillet på Husums førstehold de sidste 37 sæsoner, må det være noget nær en danmarksrekord.

Hauke, som er blevet 51 år, og som formentlig er en af de ældste i divisionen, ligner jo ikke en spiller, der har fået et par kilo lagt til på sin lange sportslige karriere, han bowler stadigvæk med stor fart i sin vanlige stil, og på spørgsmålet om hvornår han har tænkt sig at drosle ned svarer Hauke ” så længe jeg føler mig på højde med alle de andre spillere i toppen af dansk cricket, har jeg i sinde at fortsætte, jeg gør ikke noget ekstra ordinært rent fysisk for at bevare min vægt og fart i min bowling, men jeg kan fortælle dig, om vinteren dyrker jeg indendørs fodbold, og så har jeg også en anden lille hemmelighed, jeg dyrker ved siden af cricketspillet en lille idræt der hedder Bosseln, der måske nærmest kan sammenlignes med diskoskast, hvor jeg for et par år siden vandt titlen som tysk regionalmester i diciplinen Bosseln, hvor jeg slyngede ”kuglen” længst ud” siger en stolt Hauke Müller.

Han har spillet ca 20 år i den bedste række i den hjemlige cricketturnering, og debuterede på Husums bedste hold i 1979, hvor klubbens stifter Henry Buhl var anfører på holdet.

” Det er vel blevet til ca. 500 kampe på førsteholdet i de forløbne 37 år, jeg var jo kun 14 år, da jeg spillede min første kamp på Husums bedste hold, dengang spillede vi i 3.division-vest, og da jeg efter min skoletid gik på det danske fritidshjem, som blev ledet af Henry Buhl, var det jo ham, der fik trukket mig fra fodbold til cricket, og det har jeg ikke fortrudt” slutter Hauke Müller.

Det var nu ikke Hauke Müller, der gjorde forskellen i dag, hvor Svanholms 2. besejrede Husum med 4 stående gærder. Hauke bowlede alligevel ret fjendtligt uden at få gærder, og kostede kun 24 points på sine 8 overs. Said Alam var igen Svanholms bedste gærde spiller med 58 på 61 bolde.

I den anden kamp i København tabte bundholdet Glostrup knebent til Kolding med kun 7 points – Kolding 219 for 10 og Glostrup 212 for 9.

Jørgen Jønsson

 

Back To Top