Hattrick reddede AB ud af suppedasen 6

Hattrick reddede AB ud af suppedasen

  • Skrevet af: Nissen
Wahab Hahsmis endelig i elitedvionskamen mod Ishøj. Gribes ud mod Mati Maliks kastning

 

Der skete så meget i weekenden i T20 og elitedivisionen, at vi umuligt kan få det hele med.

Vi tager begivenhederne efter “sensationsorden”

  1. AB-Herning. Herning havde 120 for 5 jagtende ABs 128. Annique Uddin (2 for 14 på 10 overe)  fik Hernings Jacob Larsen, der var Hernings redningsmand dagen forinden mod Nørrebro, med ben for – Fazan Ahmed ikke just hovedkaster  – kastede næste over og tog et hattrick  og J. Khan snuppede derefter Hernings sidste.
  2. T20 kampen KB-Svanholm. KB fejede Svanholms kastere uden megen hjælp af markspillerne ud af banen og scorede efter danske forhold enorme 184. Yassir Iqbal 60 på 39 bolde. Svanholm ude for 117.
P. Kumar har været Ishøj en god mand i deres succesfyldte T20 kampe
KBs kaster behøver ikke se bedende ud for at få dommeren til at give ham den løbet ud

3. T 20 kampen KB-Ishøj. Ishøj – efter at have spillet uafgjort i elitedivisionen ugen forinden – vandt ligesom i de to holds første T 20 kamp over sidste års elitedivisionsmestre i noget af en gyser 116-108. Ishøjs afghaner, der først har fået spilletilladelse i år, Delawar Khan 26 og P. Kumar 3/18.

Så går vi over til det mere normale. Lørdag vandt Herning på Kløvermarken over Nørrebro. Da Nørrebro ikke har indberettet kampen må vi skrive efter hvad vi har hørt.

Herning var nede i sækken med ikke ret mange, da  en af de lavere placerede gærdespillere Jacob Larsen (små 60)  skaffede dem omkring 190. Nørrebro vistnok omkring 130.

Søndag spillede stærkt forbedrede Ishøj ude mod Svanholm. Ishøj vil nogen tid endnu være uden deres bedste gærdespiller Monty Singh, der keepede uden hjelm under træning og fik en bold på næsen. Det var alvorligt og har krævet operation. Men Ishøj er stærkt forbedret i form af den voldsomt talentfulde Delawar Khan, der er en god venstrearmsfastbowler og rammer bolden som en drøm med battet. Samtidig har Ali Shah, der er kommet fra Køge, vist sig som en stor bonus.

Svanholm startede med 276 takket være en eminent halvleg af keeperen Wahab Hashmi 83, der udviste alle tegn på modenhed trods sin unge alder. Sammen med Saud Munir (42) hævede han som 2. gærde til 105. Senere fulgte Zishan Shah med 60 og Saad Ahmad med 68.

Wahab Hashmi hyldes for sin halvleg

Ishøj så ud til at folde sammen (5/44), men de to nyerhvervelser Khan (42 på 30 bolde) og Shah (45) scorede i et tempo, så havde de fortsat, kunne de have vendt kampen. Ishøj ude for 142( Saad Ahmed 4/15).

  1. division

Husum kunne tage hjem fra dobbeltturen mod Svanholm II og Ishøj II med to points

Trods en ganske pæn indledende score mod Svanholm II på 175 passerede hjemmeholdet for 7 gærder.

Dagen efter blomstrede Hauke Muller med 73 – det er under 20 mindre end hans alder. Husum lavede 229 og Ishøj II 155.

Derefter havde Hauke kræfter til at mediumfastbowle til 3/27 på  8 overe. Imponerende, men spørgsmålet er hvordan han har det på arbejde mandag.

Glostrup med tre tidligere nørrebrospillere scorede 131 mod Albertslund, der passerede for 7 gærder.

 

Back To Top