Hattrick i Herning

  • Skrevet af: Peter Power

Lørdag

1 division

I denne weekend var der en enkelt kamp i 1. division mellem Herning og Kolding. Kampen lå i skyggen af tabet af Herning spilleren Jacob Larsen til kræft og der blev holdt et minuts stilhed af de mange der var mødt op inden kampen. Herning stillede alle op med “Jalle” bøllehatte som Jacob Larsen altid brugte.

Om Jacob var tilstede eller havde indflydelse på dagen vil vi aldrig vide, men den første over i kampen vil Stig Hedevang næppe glemme. Herning havde sendt Kolding til gærdet og den fjerde bold i overen blev Bikash Karmakar grebet i slip af Phil Mansifeld. Den næste bold spillede Aziz Ahmad selv i gærdet og på den næste og sidste bold i overen fjernede Stig Søren Skovs off-pind. Stig var ikke færdig her med sit hattrick. I den 7. over ville Steffan Langholz styre bolden mod third-man, men den endte i Raizul Sawmys hænder. Steffen havde scoret et par grænseslag, men Kolding var nu 28 for 4. Surya Anand kastede fra den anden ende og efter at blevet slået til to grænseslag snød Surya Andreas Krengel med den langsomme bold, som tog off-pinden. Det gik stadig værre for Kolding, da Mustafa Mayar blev grebet i slip fra Waqas Cheemas kastning. Waqas gjorde mere skade, da Bharath Madderi mistimede og blev greb i cover og på den efterfølgende bold blev Mohommad Shahid fanget ben for. Vjay Sasitharan undgik endnu en hattrick og sammen med tilbagevendte Martin Pedersen fik de lagt 37 points til før Vjay blev grebet. Det sidste par fik yderlige lagt 11 points til før Mikkel Søresen ikke kunne håndtere en lang bold fra Stig Hedevang. Dermed var Kolding ude for 100 og Stig endte med at tage 5 for 36 mens Waqas Cheema tog 3 for 21.

Hernings Phil Mansfield havde ingen problemer med at håndtere den første over og heller ikke de efterfølgende. Han spillede med fornuft, men blev dog udspillet et par gange uden at få en kant. Partneren Melad Navabi supplerede godt og havde en gærdestand på 53 før Melad troede kan kunne slå en sekser ligeud, men i stedet fandt Aziz Ahmads hænder. Det blev den eneste gærdefald for Herning, da Subrata Gupta sørgede for sammen med Phil at passere Kolding i den 24. over.

Video highlights Herning v Kolding (YouTube)

Med nederlaget til Herning er Kolding faldet ned på fjerdepladsen i 1 division med Herning nu på femte pladsen. AB har overtaget tredje pladsen, der i øjeblikket vil give oprykning, da de to første pladser er besat af Svanholms og KBs andet hold.

Back To Top