Halvt og Helt Century

Halvt og Helt Century

  • Skrevet af: Thomas Ren Kronby

Jøns

Jørgen Jønsson – formentlig kendt af de fleste nuværende og tidligere cricketers i lille Danmark – har inden for kort tid scoret både halvt og helt Century – til trods for at han ikke har begået sig inde på selve banen i snart mange år.

I sidste uge opnåede han det halve, idet han sammen med gemalen Lone kunne fejre Guldbryllup. En sjældnere og sjældnere begivenhed i Danmark. Vi iler herfra med et Tillykke og “Godt Gået”!

Kort inden årsskiftet nåede han det fulde Century, idet han gennem 2015 alene stod for lige over 100 indlæg på denne hjemmeside – det være sig referater fra Elitekampe, landsholdsaktiviteter, klubhistorier og meget andet. Noget af en bedrift, må man nok sige! Vi skal nok afholde os fra at drage konklusioner udi sammenhæng mellem hans succesfulde ægteskab og tiden han bruger som frivillig inden for cricketverdenen.

På billedet får han på DCFs kontor overrakt en halv og hel “century-bold” af forbundets Projektleder, Thomas Kronby.

Andre frivillige yder også bidrag til hjemmesidens mange historier og beretninger. Ikke mindst Peter Power med foto, video og tekst samt Søren Nissen med foto og tekst er store og stabile bidragydere.

Tak til jer alle!

 

Back To Top