Godt vejr, masser af points, og to fantomgreb på Svanholm Park 2

Godt vejr, masser af points og to fantomgreb på Svanholm Park

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Støddet, der bragte Zameer Khan på 100
Støddet, der bragte Zameer Khan på 100

Zameer Khan og Zishan Shahs gærdespil grundlagde stor Svanholmsejr

Dejligt cricketvejr, masser af points fra Svanholm, to supergreb og flot gærdespil fra de to Svanholmspillere Zameer Khan( century)  og Zhisan Shah (90), var nogle af hovedingredienserne, som blandt andet landstræner Jeremy Bray, som havde besøg af sin lillebror, oplevede i dagen kamp.

Hjemmeholdet Svanholm valgte at batte først, og fik relativt hurtigt gang i scoringen ved åbnerne Saif Ahmed og Zameer Khan. Saif(39) blev grebet ud af kasteren H. khan, der er kommet fra KB, ved totalen 69 efter 12 overs. Zameer Khan fortsatte sammen med Mads Henriksen, hvor begge diskede op med gode tekniske slag udført med den sikkerhed, der forlanges af toporder-batsmen.  Ved totalen 114 ryger det andet Svanholmgærde Mads Henriksen (27 på 29 bolde) efter en lille fin halvleg.

Saif Ahmed i et løftet drive
Saif Ahmed i et løftet drive

Zameer Khan(100), der som nævnt spillede en meget god og teknisk halvleg, var stort set koncentrationen selv i hele hans adfærd, blev grebet ud på nøjagtig 100 (Century). Inden da, var anfører Zishan Shah (90 på 87 bolde) kommet ind til Zameer, hvor de sammen lavede en fremragende gærdestand på 118 (232 for 3 på 38 overs). Zishan og Saad Ahmed(59 på 36 bolde), sidstnævnte, der virkelig fungerer perfekt som nummer 5, og som forstår at lægge hurtige points på tavlen, når han er i den rolle, spillede en virkelig sund og meget hurtig innings, og Svanholm sluttede med 338 for 4 på de tilladte 50 overs. Selv om ABs kastning og markspil kom ud i noget af et stormvejr, kunne man godt have forlangt at holdet havde kæmpet noget bedre i marken – 5-6 drop blev iagttaget- men hvis AB havde kæmpet som de gjorde mod Skanderborg i sidste weekend, havde Svanholm fået det noget sværere i dagens kamp.

Close on
Close on

338 points var på forhånd en for stor opgave for et noget tappet AB.hold, og selv om midter-gærderne strittede lidt i mod –T.khan (31), Mughal(35) Annique Uddin(22) blev der ikke tale om spænding i denne kamp, hvor Saad Ahmed og Mads Henriksen begge havde et par fantom-greb, som var med til at sætte lidt kulør på kampen, når man nu ikke kunne få spænding. AB sluttede med 153 for alle på 43 overs, hvor bedste Svanholmkaster blev Saif Ahmed med 4 for 31, medens Matti Malik tog 3 for 23.

Svanholm vandt med 185 points.

 

Back To Top