Gode præstationer af to spillende cricketformænd i premieren 6

Gode præstationer af to spillende cricketformænd i premieren

  • Skrevet af: Nissen

Nyt medlem Rizwan Tabasum tv. og formand  Irfan Ali fra Nørrebro
Nyt medlem Rizwan Tabasum tv. og formand Irfan Ali fra Nørrebro

Sejre til Nørrebro og Albertslund i 1.division og et comeback med masser af brok

Som overskrifterne afslører, var det de to spillende formænd Jafar Butt fra Albertslund og Irfan Ali fra Nørrebro, der gjorde sig bemærket med henholdsvis bat og bold. Der var også et comeback  fra Khuram Hayat, som fik sin lærdom i Albertslund, men senere har spillet for både Svanholm, AB og KB. Dette comeback var efter en af DCFs rapportører befængt med en del uklædelig brok fra Khuram Hayats side over for dommerne.

Glostrup batter mod Nørrebro
Glostrup batter mod Nørrebro

Om kampenes resultater er der at fortælle, at Nørrebro i en lidt nyere udgave vandt over Glostrup i et spændende opgør i Solvangsparken, hvor man længe troede at Glostrup ville køre kampen hjem til sejr, da Peter Poulsen stod inde og totalen var 129 for 3 med 25 overs tilbage, i en kamp hvor Nørrebro battede først og lavede 212 for 9 med Waqas Cheema, der er kommet fra Hvidovre, som topscorer med 69 points. Men formand Irfan Ali, der fik tildelt bolden, da Nørrebros anfører mente der skulle slowbowling til på Peter Poulsen, sagde Nørrebros formand tak for tilliden og greb Peter på egen kastning. Da Glostrups sidste Sawari var nødt til at forlade kampen pga sygdom i familien, kom Glostrup i nød, og tabte kampen med 4 points. Topscorer for Glostrup var Raja Ali, der er kommet fra KB, og formentlig er blevet træt af, at han ikke har fået en reel chance på klubben bedste hold, har søgt nye ”græsgange” og scorede 72 på 62 bolde i sin debut for Glostrup.

Nørrebros hold, når de får Nabil Ghulam med på holdet, ligner et bedre hold end de var i sidste sæson i elitedivisionen. Nørrebro vandt kampen med 4 points. Blandt andet oplevede man en ny indmeldt Rizwan Tabasum, som de sidste mange år har spillet for KB.

Der gik brok i den, da en tidligere Albertslundspiller gjorde comeback

Den anden kamp i 1.division-øst stod mellem nedrykkerne fra Husum og hjemmeholdet Albertslund. Efter det oplyste havde Husum seks afbud, og måtte have den talentfulde D. Kumar fra Hamburgs fader med på holdet for at blive fuldtallig.  Husum battede først og scorede 171 for alle med åbningsgærdet Finn Kleissl som topscorer med 50 på 54 bolde., lars Flemming Bold lavede 48. Bedste Albertslundbowler var Z. Rathore med 5 gærder for 46.

Khuram Hayat var ikke enig i dommer Aftab Ahmeds ben for-dom
Khuram Hayat var ikke enig med dommer Aftab Ahmed

 Albertslund passerede for 6 gærder med formand Jafar Butt som topscorer med 52 not out på 94 bolde. Lars Flemming Boldt blev bedste Husum-kaster med 3 gærder for 36 . Under kampen var der efter vores rapporter en del brok fra den tilbagevendende Albertslundspiller Khuram Hayat, der var utilfreds med at dommerne ikke skred ind overfor diverse bemærkninger fra Husum.

 

 

Back To Top