Gary Kirsten besøger DCF

  • Skrevet af: Alex Olsen
Arun Krishnamurthy har 4 bolde med til autografer.Arun Krishnamurthy har 4 bolde med til autografer.
Rajesh, der assisterer med U15 lytter interesseret.Rajesh, der assisterer med U15 lytter interesseret.
David Williman og Hamid Shah udveksler erfaringer.David Williman og Hamid Shah udveksler erfaringer.
Fint engagement fra alle deltagereFint engagement fra alle deltagere
Gary KirstenGary Kirsten

Interessant besøg fra Sydafrika i Idrættens Hus

Som en udløber af at Frederik Klokker, Keith Dabengwa og Jeremy Bray, alle har gennemført og bestået CoachEd level-4-certification der er en anderkendt træneruddannelse på højeste niveau. Ja så er vi nu en del af et internationalt netværk af trænere.

Som en del af dette netværk, så opstod muligheden for at Gary kunne komme til Danmark og gennemføre et trænerseminar. Frederik Klokker, der organiserede arrangementet, havde inviteret en gruppe af trænere til dette seminar i Idrættens Hus tirsdag den 24 januar.

Seminaret handlede først og fremmest om trænerens kompetencer.  Hvorledes det enkelte individ skal ses og håndteres. Hvorledes man kommunikerer med personerne og tilpasser sig deres meget forskellige personligheder. I Garys koncept handler det først og fremmest om at skabe balance på holdet og med det primære fokus at skabe intelligente spillere.

Aften bød på gruppearbejde og dialog frem og tilbage. Gary bød på relevante “cases” fra sit eget lange cricket liv og ikke mindst sit eget forløb, som træner og transmissionen fra topatlet til vellykket træner. Læs her lidt mere om Garys fantastiske karriere: Wikipedia – Gary Kirsten

Gary er en ydmyg og engageret person, og hans attitude lugter ikke af at han er en af vores sports fornemmeste personer. Han skaber en fin atmosfære og alle følte sig trykke og ytrede sig under hele seminaret.

Alle deltagerne udtrykte stor tilfredshed med arrangementet og gik derfra med ny viden og motivation.

 

 

Back To Top