Gærdespillernes dag? 12

Gærdespillernes dag?

  • Skrevet af: Peter Power
Gærdespillernes dag?Michael Pedersen slår til 6
Gærdespillernes dag? 25Dagens mand for Herning - Monty Singh
Gærdespillernes dag? 24Monty Singh 6
Gærdespillernes dag? 23OH Hald 6
Gærdespillernes dag? 22OH Hald 4
Gærdespillernes dag? 21Dagens appel uden held fra Chr. Peck
Gærdespillernes dag? 20R Lakmal c M Pedersen b C Peck
Gærdespillernes dag? 19R Lakmal 6
Gærdespillernes dag? 18Monty Singh 4
Gærdespillernes dag? 17Anders Bülow var særdeles aggressiv i de første overs
Gærdespillernes dag? 16G Hedevang c V Sasitharan b A Bülow
Gærdespillernes dag? 15En stokning på vej I Saumy st V Sasitharan b M Kristensen
Gærdespillernes dag? 14Michael Pedersen 113* klappes ud
Gærdespillernes dag? 13Michael Pedersen når sit century
Gærdespillernes dag? 12Meget korte bolde kan man også slå til 4 - Michael Pedersen i aktion
Gærdespillernes dag? 11H Zaman c and b R Lakmal
Gærdespillernes dag? 10Dagens greb: V Sasitharan+ c MR Knapp b I Saumy
Gærdespillernes dag? 9A Bülow c R Saumy b OD Hald
Gærdespillernes dag? 8Anders Bülow 6
Gærdespillernes dag? 7R Mahmood lbw b R Saumy
Gærdespillernes dag? 6R Mahmood 4
Gærdespillernes dag? 5S Thanikaithasan c MR Knapp b G Hedevang
Gærdespillernes dag? 4S Thanikaithasan 6
Gærdespillernes dag? 3C Peck c J Jeevaratnam b R Lakmal
Gærdespillernes dag? 2C Peck 4
Gærdespillernes dag? 1Michael pedersen første drive til 4

Videolink for Herning v Skanderborg –     Del 1       Del 2

Dagens drama skete i øst hvor Esbjerg spillede deres første kamp i lange tider i Elitedivision mod Ishøj. Ishøj valgte at batte først og de have store besvær at håndtere veteranen Henrik Øre, der kun kostede 9 points på syv overs med tre gærder. Han var godt støttet af Kasper Rubrin, der også tog 3 gærder men for hele 28 points. Summe summarum Ishøj var i store vanskeligheder med 6 gærder nede for 29. Heldigvis trådte Khan (26) og Ashraf (11) til og de undgik en slagtning. Alligevel var Ishøj ude for 81 og en overraskelse var på kortene. Esbjerg startede med Krølle og Klokker og halvlegen gik nogenlunde fremad, men med 53 på tavlen og Klokker, Øre og Krøller sendt til omklædning, vendte kampen. Ishøjs bedste fra gærdehalvlegen Khan tog nu fat med bolden og de næste 4 Esbjerg spillere blev sendt tilbage uden at score. Med tabet af Jakob Rubrin som ottende gærdefald med 72 på tavlen og Turing lige bagefter var presset på Esbjerg med Nielsen og Sasitharan. De var lige ved at tage sejren, men det endte uafgjort.

I Svanholm bed Nørrebro godt fra sig ved gærdet takket være Hafeez brødrene, der scorede 62% af Nørrebros 187 hvor Tahir Ahmed tog 4 gærder, men det var ikke nok mod Svanholm. Anfører Zishan Shah (77) og Z Khan (86)* næsten fik holdet forbi Nørrebros total, men alligevel tabte 2 gærder.

I Herning mødtes hjemmeholdet så Skanderborg på en dag, som en sagde “det var rart at kunne spille i Herning uden regn”. Her valgte Skanderborg at gå til gærdet først og holdet var forstærket med Michael Pedersen i forhold til i torsdags. Det skal Skanderborg være glad for, for han spillede en stor disciplineret halvleg først med eksplosioner hen mod slutningen, hvor han nåede en century. Han blev godt støttet af de andre gærdespillere og accelerationen til sidst betød at Skanderborg endte med 239 points. Det er tydeligt at Hernings beton pitch favoriserer gærdespillet. Det eneste, som kastere som Anders Bülow udnytter, er opspringet. Netop opspringet og de korte bolde har skabte problemer i fortolkningen af fejl bolde som defineret i turneringsreglementet. En afklaring er derfor nødvendigt.

Herning fik ikke en ønskestart med to hurtige gærdefald, men Hernings nye spillere Lakmal og Monty Singh fik Herning tilbage på kurs med en gærdestand på 81. Efter at Lakmal blev grebet i cover af Michael Pedersen overtog Oliver Hald støtterollen til Monty, der spillede en stor halvleg for Herning. Oliver Hald blev ligeledes grebet af Michael i cover og Nikolai Damgaard kom til. Skanderborg brugte 7 kastere i forsøget på at bryde igennem men uden held. Herning spillerne gav ikke chancer og spillede sejren hjem med 5 overs i behold. Desværre var heldet ikke med Monty for at nå en century. Han endte med 97 not out til sidst.

I første division mødtes Kolding og Husum i Kolding. Husum havde begge Müller brødrene med og det ses straks på scorecardet hvor Gerrit dominerede gærdesiden med at score halvdelen af Husums points med battet. Det betød at hans 70 points gav Husum 157 points for alle gærder. Husum har en lang hale, der i dag viftede ikke meget. Steffan Langholz og Martin Pedersen tog hver 3 gærder hver. Med en aggressiv Christo Botma, der hamrede 52 points på 44 bolde, var Kolding godt på vej. Da han han faldt som fjerde gærde med 130 var der måske en chance, men Steffen Langholz og Minik Pedersen styrede Kolding hjem til sejr.

Back To Top