Fornem start gav Danmark en overbevisende sejr over Italien 7

Fornem start gav Danmark en overbevisende sejr over Italien

  • Skrevet af: Alex Olsen

Amjad Khan bowlede som i yngre dage
Amjad Khan bowlede som i yngre dage

Det danske hold kan med sejr i dag mod Jersey blive tophold

Det danske landshold fik en fornem start på World Cup efter klar sejr på 114 points over Italien.

I overskrifter kan den fornemme præstation bedst beskrives med et ord – det var et teamarbejde med de ingredienser der kendetegner et stærkt hold- God og offensiv åbning ved gærdet af Frederik Klokker og Aftab Ahmed ( 44 på 6,1 overs) to senere meget vigtige gærdestande (Klokker og Zameer Khan 53) og endelig den måske allervigtigste stand mellem Hamid Shah og Yasir Iqbal på 70), og endelig vores marktur med fantastisk bowling af de to pacere Basit Javed ( 2 for 7 og Amjad Khan 3 for 23) og så en afslutning af venstrehåndspinneren Bashir Shah (4 for 18), som rydde op til sidst. Denne samlede bedrift kan kun beskrives som et perfekt ”Team-arbejde”, hvor træner Jeremy Bray skal have stor ros for sin tillid til bla. Klokkers åbningsmakker Aftab Ahmed, som i de to opvarmnings kampe ikke fungerede. Hvad gør det, når man så er bedst når det gælder, for at bruge et udtryk, som mange tidligere landsholdspillere kan nikke genkendende til.

Tændt markspil med keeper Klokker i fuld længde
Tændt markspil med keeper Klokker i fuld længde

Selv om vi ikke fik de forventede 240 havde vores gærdespil mange gode elementer

Det er nok rigtigt hvad vores trofaste fan Chris Rawson skrev i sin rapport til undertegnede, hvor han løfter en pegefinger i al vores begejstring og skriver, efter en så god start, med offensivt gærdespil, hvor angrebene foregik i bolden linje, men lidt længere nede- 6 ude for 140- begyndte at blive lidt for hasarderet med tværslag som gav et par billige gærdetab, og som nok ikke var gået godt mod de måske senere lidt bedre hold-godt brøl løve Rawson.

Stor ros til vores toporder hvor de 4 første scorer var – Klokker 28 på 30 bolde, Aftab Ahmed 26 på 18 bolde, Zameer Khan 29 på 73 bolde og Hamid Shah, som igen var holdets bedste gærdespiller 58 på 93 bolde. Ikke at forglemme den meget flotte og vigtige halvleg fra Yasir Iqbals bat 44 på 42 bolde på et kritisk tidspunkt. 214 for 8 på de 50 overs viste sig senere at være mere end rigeligt.

Vores trofaste fans og regnskabsfører Kathy og Chris Rawson er på pletten
Vores trofaste fans og regnskabsfører Kathy og Chris Rawson er på pletten

Vores to pacere Basit Javed og Amjad Khan nærmest fløj igennem Italiens øverste gærdeside – 6 ude for 47 Amjad 3 for 23 og Basit 2 for 7 gjorde store skader hos italienerne hvor kun vores gamle rival Sandri med sit kraftfulde spil 59 på 37 bolde, fik Italien på nøjagtig 100 for alle, hvor Bashir Shah gjorde det slemt på de sidste gærdespillere og tog 4 for 18 på kun 4 overs.

Klokkere batter og en påpasselig Sandri med ryggen til er parat til at gribe ind
Klokkere batter og en påpasselig Sandri med ryggen til er parat til at gribe ind

En flot sejr der giver store forventninger før mødet i dag mod Jersey, som for alt i verden ikke skal undervurderes, det bliver de heller ikke, vi har jo lige tabt til dem i en træningskamp.

Jørgen Jønsson

Back To Top