Fordel til Albertslund og Glostrup

  • Skrevet af: Peter Power
Glenn Hedegard b Sameer Zeb
Phil Mansfield cutter til 6
Patrick Matautaava 4
Patrick Matautaava 4 men tæt på grebet
Surya Anand driver til 4
Surya Anand 6
Patrick Matautaava c Assad Ahmed K b Haroon Ali K
Lars Hedegaard 6
Jeyapragash Varatharajan c †Bilal S b Sameer Z
Dan Mølgaard Hedevang c †Bilal S b Aftab A
Hattrick - Jacob Larsen c †Bilal S b Sameer Z 0
Tæt på i slip
Aftab Ahmed 6
Overbevisende appel ikke taget til følge
Endnu en appel uden held

Lørdag så de første to kampe som del af at blive i Elitedivision, nemlig Nedrykningsspillet, hvor de nederste 4 hold fra grundspillet kæmper om at undgå nedrykning. I København mødtes Soraner og Albertslund i en kamp som var overstået inden klokken to. Soraner vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Det var ellers en god åbning hvor der stod 39 på tavlen da det første gærde faldt, men herefter opstod der næsten kø for gærdespillere der forlod gærdet. Jawad Ahmed med seks gærder og Yasir Ayub med fire gærder var årsagen til at tavlen kun viste 57 da det sidste gærde faldt. Jawads gode dag forsat da han med 17 not out var med til at sørge for at Albertslund vandt med 8 stående gærder.

Omvendt i Herning var kampen mellem Herning og Glostrup først færdig klokken 7 efter at der blev scoret 545 points og kampen blev først afgjort på anden sidste bold. Der var spænding til det sidste og der blev brugt tid til at lede efter bolden i træerne. Herning valgte at gå først til gærdet med et hold der krævede spillere fra andet holdet og relativt hurtigt mistede 2 gærder, men så var der to landsholdsspillere ved gærdet, nemlig Surya Anand (DK) og Partrick Matautaava (Vanatu). De blev først skilt ad efter en gærdestand på 218, nok årets bedste indtil videre og Patrick fik sin første century (121) og viste sit værd. Desværre efter Patrick blev grebet fulgte Surya straks efter for 88. Herefter faldt Herning sammen med kun Lars Hedegaard med 13. Sameer Zeb fra Glostrup kronede sin dag med et hattrick ved at tage 2 gærder på de to sidste bolde i en over og et gærde på den første bold af den næste over. Da man nåede sidste over fladt den sidste gærde med 272 på tavlen.

Glostrups halvleg startede også med at miste 2 gærder relativt hurtigt, men Shakeel Zeb (36) fik skuden på ret køl indtil han blev grebet. Glostrups anfører Aftab Ahmed (76) tog sagen i egen hånd og med støtte fra Sameer Zeb (36) fik Glostrup foran den nødvendige scoringshastighed. Herning så dog chancen da både Aftab og Sameer blev grebet, men Herning måtte ty til Jacob Larsen og Glenn Hedevang som kastere og det gjorde det nemmere for Bilal Shah (27*) og Awais Jawed (34) at komme tæt på. Da den sidste over skulle kastes af Jacob Larsen som ikke er så hurtig mere manglede Glostrup 8 points. Godt nok blev Awais Javed løbet ud i forsøget på et andet løb men Billal Shah sørgede for med en firer, en toer og et udenom at passere Herning med to gærder i behold.

Video highlights Herning – Glostrup

I første division var både Husum og Esbjerg på dobbelttur i København. Esbjerg mødte lørdag Ishøjs andet hold og stiftede bekendtskab med Nabil Akhtar (75) og Naveed Mughal (71) der med et gærdestand på 121 var med til at Ishøj havde 262 på tavlen. Esbjerg manglede deres sædvanlig anfører Magnus Kristensen der er skadet og det svækkede gærdesiden og det var tydeligt mod Ishøj hvor Rubin brødrene ikke havde nogen halvleg. Esbjerg kunne kun score 113 for alle mand. Ishøjs Golam Khan samt Raja Sana tog begge fire gærder.

Husum var på besøg i Svanholm Park og Svanholm sendte dem til gærdet. Tom Wiese er ved at blive en gærdespiller man kan regne med, da han med 50 på 66 bolde satte Husum på rette kurs. Men efter Tom var stokket ud kom der en kollaps, men Dineth Madurwala (71) holdt sammen på tingene og Leon Wille (19*) sørgede for at Husum fik 208 på tavlen. Det kunne Svanholm ikke matche og havde det svært mod Gerrit Müllers off-spin, der gav 5 gærder for 22. Svanholm blev ikke kastet ud men manglede 50 points da de løb tør for overs.

Back To Top