skip to Main Content

Vi er i Dansk Cricket-Forbund så heldige at en lang række frivillige løbende bidrager til vores medier og formidlingen af dansk cricket. Det være sig med hensyn til sportens historie, udvikling eller når sporten udøves i klubberne eller et af vores landshold spiller kampe.

Har du fx informationer eller fotos vedrørende en kamp i turneringen, så kontakt meget gerne en af vores frivillige skribenter direkte.

Ønsker du generel information om dansk cricket, skolecricket, projekter, samarbejder, kurser, strategi, overordnet kommunikation eller lignende bedes du kontakte Sekretariatet.

 

Jørgen Jønsson

Skribent

Jørgen Jønsson

Den allestedsnærværende Jønsson er vores flittige forfatter, når det gælder nyheder på cricket.dk om turneringen i Øst og landsholdenes bedrifter.

Søren Nissen

Skribent

Søren Nissen

Svanholms grand old man hjælper ofte forbundet med artikler på cricket.dk vedrørende turneringen eller klubnyt. Aka Vikaren som stand-in for Jønsson.

Peter Power

Fotograf og skribent

Peter Power

Er der brug for opdateringer om turneringen i Vest - så er Peter Power bedst. Og når repræsentantskabet skal foreviges på cricket.dk, så er han også på.

Twitter-ansvarlig

Paul Johnstone

Australier, dommer og altid på pletten med tweets på engelsk om stort og småt inden for dansk cricket.

Redaktør

Lars Bech Hansen

Mangeårig ansvarlig for udgivelsen af vores flotte årsskrift Dansk Cricket.

Back To Top
X