skip to Main Content

DCF’s sekretariat har til huse i Idrættens Hus i Brøndby.

Du kan kontakte os via mail eller på telefon 43 26 21 60.

Vi træffes normalt hverdage kl. 9.00 – 15.00. Men da vi også er ude af huset, så er det vigtigt, du laver en aftale på forhånd, hvis du ønsker at besøge os.

Alex Olsen

Generalsekretær

Alex Olsen

Alex bor i Gentofte. Han er leder af medarbejderne og har også i rigtigt mange år været crickettræner og leder i sin gamle klub Glostrup. Alex gør sig stadig med bat og bold i Old Boys rækken.

Ole Roland

Chefkonsulent

Ole Roland

Ole bor i Glostrup. Han er sekretariatets cricketadministrator med overblik over cricketturneringer, rejser, økonomi med videre. Samtidig er han dén, vi alle går til, når vi skal have svar på ”hvordan var det nu lige vi gjorde tidligere?” Ole er fastansat på fuld tid.

31 69 30 60
Frederik Klokker 1

Udviklingskonsulent

Frederik Klokker

Frederik bor i Kerteminde. Han er uden tvivl sekretariatets bedste danske cricket-spiller. Frederik ved en masse om klubber, faciliteter og udstyr samt træningsmetoder og ses ofte på pitchen som træner. Frederik er fastansat på fuld tid.

40 11 04 79
Carsten Martensen

Udviklingskonsulent

Carsten Martensen

Carsten bor i Stilling. Han er egentlig fodboldnørd men har dyb viden om holdsport, idræt og træningsteknik. Han varetager også vores kurser og skolesamarbejder. Carsten er fastansat på fuld tid.

22 98 20 61
Back To Top