Fødselsdagssejr til Jonas og Svanholm over AB

Fødselsdagssejr til Jonas og Svanholm over AB

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Tillykke med debutten i går og fødselsdagen i dag siger anfører Zishan til Jonas Henriksen
Tillykke med debuten i går og fødselsdagen i dag siger anfører Zishan til Jonas Henriksen

Gaven var 2 gærder for 11 til den talentfulde 16årige bowler

I går debuterede Jonas Henriksen for Svanholms førstehold mod KB. I dag fejrede han sin 16års fødselsdag ved med sin hurtige kastning at tage 2 gærder for 11 mod AB. Jonas har det nu heller ikke efter fremmede, når man taler om at kaste hårdt i cricket- hans farfar Bent, og hans far Søren- var begge det man i cricketsproget nævner som fastbowlere. For at gøre historien færdig, skal det lige nævnes, ja det er storebror Mads, der lige har været i Australien, og ja, han er også hurtigkaster og åbnede bowlingen i dag mod AB.

Selve Twenty20-kampen mod AB blev vundet overbevisende med 74 points. Svanholm scorede 163 for 5, hvor de to åbnere Zameer Khan (36 på 33 bolde) og Saif Ahmed (31 på 21 bolde) startede med en første-gærdestand på 59. I midten af halvlegen var det anfører Zishan Shah(35 på 21 bolde) og Saad Ahmed(24 på 22 bolde), der gjorde arbejdet færdig med en gærdestand på 64 points. Bedste AB-kaster var T. Ahmed med 2 gærder for 26.

Et forsinket tillykke med debutten siger Anfører Zishan til keeper Wahad Hasmi
Et forsinket tillykke med debuten siger Anfører Zishan også til keeper Wahad Hasmi

Der var aldrig tale om spænding i denne kamp- det er tydelig at se, at ABs tab af de to indiske spillere Venkatesh og J. Jojo som er gået til KB, er mærkbart- det med den gode gamle klubfølelse findes heller ikke mere i de fleste cricketklubber nu om dage.

AB scorede 89 for alle med den hårdtslående Mughai som topscorer med 30 på 41 bolde. Bedste Svanholmbowler var legspinneren SH. Rashid med 4 gærder for 14, medens fødselsdagsbarnet Jonas Henriksen fik 2 for 11 på sine 4 overs. Svanholms markspil virker skarpere end i sidste sæson. Uden at forklejne nogen, skyldes det helt sikkert, at Svanholm langt om længe ser ud til at have fået den helt rigtige keeper, Wahad Hasmi fra Odense, og det smitter naturligvis af på markspil og bowlere. Således præsterede Basit Javed, i en noget mere ”slimeline-model” et fantastisk greb i bedste målmandstil.

Og til sidst pænt farvel til lillebror Hamid som skal til Irland og spille
Og til sidst pænt farvel til lillebror Hamid som skal til Irland og spille

KB fik det lige så nemt og besejrede Nørrebro med 9 stående gærder

Oven på den mindre gode indsats mod Svanholm dagen i forvejen, fik KB noget lettere spil mod Nørrebro på Kløvermarken. KB vandt lodtrækningen og sendte Nørrebro først til gærdet, hvor det blev til sølle 42 points til nedrykkerholdet fra elitedivisionen. Det ser ud til at Nørrebro også vil få det svært i 1.division.

Det var koldt på Kløvermarken, men KB-spilleren med huen på griber alligevel bolden
Det var koldt på Kløvermarken, men KB-spilleren med huen på griber alligevel bolden

Ud af de 42 for 9 var de 15 points ekstra, og når man fratrækker topscorer Toqers 11 not out, var der 16 points tilbage hos de resterende Nørrebro-spillere. Den spillende KB-træner Dabengwa lejligheden til at deltage i en mere tilbagetrukket rolle- han hverken bowlede eller battede, hvor de spillere der for KB var i aktion var Aftab Ahmed med 2 gærder for 9 og 20 points på 20 bolde, landsholds slowbowleren Bashir Shah tog 3 for 3 på 3 overs, og nok lidt mere positivt at bemærke var at unge A. Shah- lillebror til Zishan og Hamid Shah fra Svanholm- som fik 2 overs og sagde pænt tak med 2 gærder for 2 på sine 2 overs.

 

Back To Top