Flot afrunding på ECB Level 2  (part two)

Flot afrunding på ECB Level 2 (part two)

  • Skrevet af: Alex Olsen

Efter to fantastisk spændende og lærerige weekender blev ECB level 2 trænerkurset afsluttet med en eksamen. Og det er med glæde at vi kan meddele at alle bestod! Anden weekend blev afholdt her i starten af april i henholdsvis Idrættens Hus og Schneekloth-hallen.

Instruktionen var meget levende og anskueliggjorde øvelserne.

Kurset var et flot eksempel på cricketspillet evne til at favne mange nationaliteter, da vi til vores gruppe fik tilføjet hollandsk islæt. Roland Lefebvre, tidligere Somerset og Glamorgan, deltog i denne weekend som officiel eksaminator og var yderst imponeret af niveau og gå-på-mod hos alle deltagerne. Han opfordrer deltagerne på kurset: ”tag ud og prøv jer af, få noget erfaring og giv jeres viden videre til den yngre generation af spillere”. Et budskab vi kun kan bakke op om.

Også den engelske instruktør David ”Gellers” Gelling roste deltagerne og DCF: ”de danske undervisningsfaciliteter her i Brøndby er ‘second to none’ og deltagerne var energiske, velovervejede og villige til at lære. Jeg håber de kommer ud og bruger deres nye viden i klubberne”. Samtidig understregede han den positive oplevelse det havde været at have deltagere med fra flere forskellige europæiske lande og udtrykte håb om at Danmark, som veludviklet cricketnation, kunne gå forrest i et endnu stærkere samarbejde med andre lande.

Formanden for det svenske cricket forbund Shahzeb Choudhry, der var den ene af de tre deltagere fra Sverige, takkede de tre instruktører, David Gelling, Roland Lefebvre og Lars Hedegaard, for inspirerende input. Mens DCF fik store roser for tilrettelæggelse og behjælpelighed under hele forløbet.

DCF’s udviklingskonsulent og instruktører sammen med de glade deltagere efter veloverstået eksamen.

Vi kan med sikkerhed sige, at vi nu har fået flere dygtige trænere i Danmark og opfordrer alle til at lære af dem, og give dem mulighed for, at lære fra sig ude i klubberne.

Læs også: ECB Level 2 – part one

/Carsten Martenesen (red GV)

Back To Top