FIBs Ungdomslederpris 2019 og 2020

  • Skrevet af: Alex Olsen
Erik Hansen på grønsværen
Erik Hansen har drengenes opmærksomhed
Niels Bindslev fanget på KB under en kamp
Niels evaluerer indsatsen.
Niels med de glade DM-bronze vinder fra U13 2020

På årets repræsentantskabsmøde er to sande ildsjæle hædret.

2019 – Erik Hansen – Nykøbing Mors.

Erik hædres for sit arbejdet i Nykøbing Mors Cricket Club. For sin indsats i 2019 og før, at involvere sig i at få Nykøbing Mors tilbage på cricketbanerne som en aktiv klub. Erik har været med som træner, instruktør og meget andet siden 60érne.

Erik har også begået sig som spiller for Nykøbing. Efter en lang karriere som aktiv spiller, annoncerede Erik i 1980, at nu var det slut som spiller for klubbens bedste hold. Fortællingen er, at Erik var en god legspinner, der som en af de første (måske den første) i Danmark, kunne overraske med en googly. Den gang meget eksotisk – i dag mindre overraskende. Erik har leveret mange flotte præstationer med både bat og bold.

Erik fortsatte i undervisningsrollen i forbundet, og Erik har i perioder været involveret i Nykøbing M. Erik har været meget optaget af de tekniske aspekter og værdierne i sporten.

Erik er også særdeles aktiv som ”storysteller” på FB, men også i klublokalet hvor de unge sidder omkring ham som børn omkring en julemand. Det er en god blanding af anekdoter, kampanalyser, taktisk indsigt og de tekniske aspekter.

Eriks indsats for cricket sporten fortjener vores anerkendelse og tak. Vi håber naturligvis, at Erik har flere gode år i sig i sportens tjeneste.

2020 – Niels Bindslev

KBs mangeårig trofast klippe i ungdomsarbejdet og koordinering i KB. Ja det er Niels Bindslev, der for anden gang modtager denne fornemme hæder. Også i 2008 blev Niels anerkendt for sit engagement i ungdomsarbejdet i KB. Og Niels er den første der modtager denne hæder 2 gange.

Niels har efter sin egen flotte spiller karriere, valgt at give tilbage til den sport, der på mange fronter har givet ham så meget. Fede rejser med landsholdet og et hav af kampe med og mod de bedste.

Niels har altid været en gentleman og respekteret sportens værdier. En attitude Niels havde med til KB fra sin barndomsklub – Aalborg Chang. Den stilfærdige og analytiske tilgang, smitter af på de unge omkring ham. Ingen højlydt og aggressiv coaching bliver anvendt.

Der skal lyde et højt hurra for Niels indsats, og vi regner med, at der er mange flere år til sporten i Niels.

Back To Top