U15 udtaget til kamp mod Holland 2

Ferie cricket for eliten – unge og ældre

  • Skrevet af: Thomas Ren Kronby

Cricket holder pause i turneringen i juli. Det giver plads til cricket på alle klubbanerne, både sociale kampe og det højeste niveau som vores landshold kan mønstre – unge som senior herrer.

Her på siden kan du finde en oversigt over kampprogrammet, og links til flere kampe hvis du ikke kan nå frem:

Kampoverblik – viser dig de fire udvalgte hold som giver dig lidt ferie-cricket ( inkl.sted og tider)

Livescore U15 landshold vs Holland
(modstanderholdet afslører om den danske klubtræning er stærk nok, da disse unge ikke har været trænet særlig længe af landsholdstrænere)

Tag turen til Køge – hvor Holland, England og Spanien sender udvalgte spillere til at udfordre vores måske hyggeliste samling spillere på over 40 år. Cricket spilles seriøst her, men det sociale er i højsæddet (start mandag 23/7 kl 11, og frem til fredag 27/7)

U17 landsholdet tager afsted til Holland og England i juli-dagene for at starte kvalifikationen til U19 VM om nogle år (følg med på facebook).
Og grupperummet for Ungdomslandshold på Facebook giver dig mulig for at sende hilsner til spillerne under kampene

Holder du ferie i Hovedstaden?

Så kig til Brøndby (Svanholm Park) – Herrelandsholdets bruttotrup afvikler 5 kampe på 3 dage mod det tyske landshold – 23.-25.juli (opdaterede datoer fra tysk side) . Her vil mange helte fra hele landet spille det bedste de kan, for at deltage i næste måneds europæiske T20 kvalifikation i den regionale kamp om pladser til at møde verdens bedste næste år.

Nedenfor ses nogle baggrundsartikler forud for et udpluk af kampene listet her

 

 

 

 

 

 

Back To Top