Favoritsejre

  • Skrevet af: Peter Power

Torsdag så starten på 2022 sæsonen med T20 kampe, hvor interessen var mere koncentreret om starten af Cricclubs regnskabssystem end om kampene, som alle blev afviklet i vintertemperaturer uden nogen glimt af solen.

Serie 1 Gruppe A

I Skanderborg var temperaturen ikke mere end 9° men overraskende nok var kvaliteten af markspillet bedre end forventet. Det gjorde ondt, men det ved man på forhånd. Skanderborg stillede op med et par nye ansigter da Oliver Hald spiller i Irland og der var afbud fra Nikolaj Damgaard og Aqeel Amjad. Herning lignede sig selv fra sidste år men uden Ijlas Saumy som er rejst til Norge.

Herning vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. Herning mistede hurtigt et par gærder men Raizul Saumy (30) og senere anfører Glenn Hedevang (64) fik skik på spillet og slog en del grænseslag. Især Glenn imponerede med sine slag og mishandlede især Kamran Mahmood. Til gengæld så man et nyt ansigt Joraij Habib fra Skanderborg kun koste 10 points fra sine 4 overs. Der faldt dog gærder, men Herning nåede 124 for 5 på deres 20 overs.

Skanderborg fik en uheldig start da Monty Singh blev grebet i slip på sin anden bold kastet af Surya Anand, der virkede mere farligt end sidste år. Mere success fik Herning da Shangeev Thani blev grebet i cover efter seks bolde, men så ophørte succeserne, da Kamran (65*) og bror Rizwan Mahmood (40) overtog spillet og lagde 83 points mere på tavlen med bl.a. 6 seksere. Så kom Surja på igen og Rizwan blev grebet, men det kunne ikke forhindre at Skanderborg passerede uden yderligere gærdetab i over nr. 18.

Video highlights Skanderborg v Herning

På Svanholm Park spillede Soranerne som ikke havde adgang til hjemmebanen mod Svanholm. Soranerne gik først til gærdet og havde det svært mod Svanholms kastning. På deres 20 overs blev det til 66 for 7 med 3 spillere over 10 points. Fire Svanholm kastere lå omkring 2 points pr. over og Abudullah Mahmood tog 3 gærder for 6 points på 3 overs. Svanholm brugte 11 overs for at passere med tabet af to gærder. Musa Mahmood var bedst med 35.

Serie 1 Gruppe B

I Ishøj kunne holdet kun score 83 for alle gærder mod KB. Kun Salar Khan og Pawan Kumar ydede modstand i form af grænseslag, mens KBs Anique Uddin tog kegler i form af 4 gærder for 7 points på 2.4 overs. KB brugte kun 10.1 overs til at passere men mistede dog 4 gærder. Saran Aslam endte kampen 21 not out med 3 seksere.

I Albertslund åbnede hjemmeholdet med at score 119 for 8 på deres 20 overs. Jawad Ahmed førte an med 27 og Yasir Ayub med 21 fik totalen skubbet opad i de sidste overs. Glostrups Ridhin Sharma tog 3 gærder for 22. Glostrup passerede med en over tilovers, hvor Shakeel Zeb med 43 og Aftab Ahmed med 37 not out førte an.

Back To Top