Favoritsejre i T20 Serie 1

  • Skrevet af: Peter Power

Banerne og vejret i weekenden betød at der blev spillet 12 T20 kampe i alle serier. I serie 1 hvor DM for T20 bliver afgjort blev der spillet 4 kampe i søndags.

På Svanholm Park spillede Svanholms første hold først mod Ishøj og derefter mod Albertslund. I kampen mod Ishøj vandt Ishøj lodtrækningen og sendte Svanholm til gærdet. Svanholm gik aggressivt til værks med Musa Mahmood, der scorede 21 ud af 26, før han blev grebet af keeperen. Afgørende for Svanholm var dog en gærdestand på 78 mellem Hamid Shah (55) og Mads Henriksen (54*), der var med til at Svanholm endte på 152. Ishøj fik da en rimelig start, men efter at Pawan Kumar faldt med 25 på tavlen faldt Ishøj sammen og blev kastet ud for 58. Skadevolderen var Saud Munir med 4 gærder for 6 på 3 overs, mens Hamid Shah bidrog med 3 for 8.

Kampen mod Albertslund blev også en stærk sejr for Svanholm. Albertslund valgte at gå til gærdet først. De kunne kun lave 104 for 7 på deres 20 overs med Raja Ali og Naveed Mughal bedst med 22 hver. Gærderne blev ligelig fordelt mellem syv kastere. At Svanholm er stærk ved gærdet blev vist, da holdet passerede Albertlunds total uden at miste et gærde. Hamid Shah med 56* og Musa Mahmood med 43* brugte kun 11.5 overs. Åbningskasteren Ata Ur-Rehmans to overs kostede 29 points!

I Herning var AB på besøg hvor de spillede mod Herning og Skanderborg. I kampen mod Herning valgt AB at gå til gærdet og det kørte godt for AB anført af Jawad Ali (32) og Ezatullah Jabarkhel (18), men gærdespillet var præget af en masse fejl, som gav gærder til Herning, der i denne uge kunne gribe. Minhaz Mannans medium kast gav nemlig 3 gærder, alle grebet. Kun Glen Hedevang kunne kaste Saim Saeed (13) ud. På næst sidste bold blev Amaar Haider løbet ud, således AB var all out for 117. Herning fik en god start ved gærdet anført af Raizul Saumy (41), der blev grebet da totalerne var lige. Efter Subrata Gupta blev fanget ben for, overtog Surya Anand jagten med 4 seksere i de sidste overs, da Herning var kommet bagud i scoringshastighed. Sejren for Herning blev opnået med 2 overs igen.

Video highlights Herning v AB

I kampen mellem Skanderborg og AB valgte Skanderborg at kaste først. Igen fik AB en god start anført af Jawad Ali og Saboor Aghazadeh mod Skanderborgs åbningskastere Ryan Cartwright og Anders Bülow men med introduktion af Nicolaj Damgaard hvis 4 overs kun kostede 5 points måtte AB angribe den anden ende og derved begik fejl. Efter Nicolaj kom Joraij Habib til og hans medium kastning snød Jawad Ali (32) med det samme. AB var kommet lidt bagud men Fazan Ahmed (52*) med en stribe seksere sørgede for til sidst at AB fik en total som kunne forsvares nemlig 124 for 7 gærder.
Da Nikolaj havde kastet 4 overs og at han scorede en century i sidste fik han ikke lov til at åbne. Det er måske ærgerligt, for det var hans sidste kamp for Skanderborg i denne omgang, da han i denne uge tager til Dublin for at spille resten af sæsonen med The Hill. I stedet var det Omar Hayat og Rizwan Mahmood der åbnede. Rizwan blev kastet ud på sin anden bold og det gav plads til Shangeev Thanikaithasan (102*), der overtog scenen og gav en opvisning i at slå seksere. Hele 12 styk kom fra hånden, inklusive et par klip til leg. Han nåede med det vindende sekser at få sin century, som blev scoret på bare 35 bolde. Er det en rekord? De andre gærdespillere var statister og Skanderborg mistede i alt 3 gærder, da ABs total blev passeret.
Det skal lige tilføjes at dommerne syntes at begge kampe var en fornøjelse at dømme med en god stemning og uden problemer.

Video highlights Skanderborg v AB

Back To Top