Favoritsejr i kulden 17

Favoritsejr i kulden

  • Skrevet af: Alex Olsen

Hukommelsen siger at det tilsvarende tidspunkt sidste år var med godt og varmt vejr før det i maj blev hundekoldt. I år er det allerede hundekoldt og bringer minder frem. Det eneste der manglede var en snebyge. Med under 10° var alle pakket ind, men det var en strid blæst, der gjorde at dommerne frøs.

Herning sendte Skanderborg til gærdet og halvlegen forløb, som man forventer, når det er den første kamp. Man kaster kort og det kneb med at gribe. Skanderborg sat sig på kampen, da Fr. Klokker og Frederik Mikkelsen var sammen i hele 13 overs og lavede 108 før de begge faldt. Med den grundsten og en aggressiv Rizwan Mahmood kom Skanderborg op på 167 på de 20 overs (inkl. strafpoints for langsom afvikling) Fr. Klokker var bedst med 52, mens Fr. Mikkelsen fik 36. Rizwan blev godt grebet i kulden på grænsen af Glen Hedevang for 28 på bare 15 bolde. Herning brugte 7 kastere på de 20 overs. Det er årets første kamp, så alt skulle prøves.

Herning fik det værste start på deres halvleg, da Glen Hedevang blev kastet ud af veteranen Mosse Kristensen på den første bold. Det var uforskammet af Mosse at kaste på gærdet med sin første bold, men han er kendt for at være præcis og flytter bolden i luften. Det satte en damper på Herning og N Damgård fulgte kort efter. Det kneb med grænseslag og Herning havde 5 gærder nede for 40 points efter 9 overs. Men Hernings veteran Jakob Larsen sammen med Iylas Saumy fik lidt gang i sagerne og løftede Herning over de 100 points. Der var ingen tvivl, at de ikke kunne nå Skanderborgs total, men Herning endte på en respektable 123 for 6 med Jakob Larsen 39 not out. Mosse Kristiansen tog 3 for 11 på sine 4 overs.

Fr.Klokker kan også slå lidt på tværs men den var ramt ren og røg til 6.
Frederik Mikkelsen slår lige til markspilleren men denne var ikke forberedt.
Fr. Mikkelsen slå også til bolden
Fr. Klokker 6
Fr. Mikkelsen 4
Rizwan Mahmood slipper med skrækken
Men denne gang ikke – godt grebet i kulden af Glen Hedevang
Ny keeper for Herning M. Knap, som tidligere har spillet i Skanderborg, stokker S Thanikaithasan.
Hernings og Glen Hedevangs første bold – kastet af Mosse kristensen.
Mosse i aktion i marken
N Damgaard c C Rasmussen b M Kristensen 4
C Rasmussen kaster.
MR Knap+ b M Kristensen 4
Mosse ærger sig bogstaveligt da en chance tabes.
R Saumy* c V Sasitharan b C Rasmussen 1
I Saumy 4
Jakob Larsen 6
I Saumy b A Bülow 28 – Anders første lange bold overraskede.
Jakob Larsen pynter på resultatet.
Back To Top