Fantastisk - Danmark er rykket op i WCL-Div-3.

Fantastisk – Danmark er rykket op i WCL-Div-3.

  • Skrevet af: Alex Olsen

Change of mindsæt – new outcome.

De første rapporter vi har fået efter hjemkomsten er meget positive. En helt ny og forbedret stemning på holdet og et forløb op til turen hvor fokus har været ændret i forhold til tidligere.

Glade – tilfredse – og klar til næste etape. Det var en flok trætte, men glade drenge og ledere der landede i Kastrup lufthavn i mandags den 7. maj.

Nedturen endeligt vendt.

Ikke siden ICC indførte det formatet som vi idag kender som World Cricket League har Danmark sikret sig en oprykning.

Vi blev oprindeligt indplaceret i Div-2 i 2007, her opnåede vi en 4 plads, og efter et mellemspil rykkede vi ned og deltog i 2011 i division 3, hvor vi sluttede på en 5 plads med nedrykning til følge.

I 2012 var vi med en 4 plads i farezonen for at tykke yderlige ned, men vi klarede frisag og i de to efterfølgende turneringer i 2014 og 2016 sluttede vi begge gange netop uden for oprykningen.

2018 blev så vendepunktet. Et stærkt forynget hold dragede til Malaysia. Godt forberedt på flere fronter, men med en tydeligt svaghed på erfarings-kontoen. Og med en ny udnævnt anfører var det naturligt at vi ikke helt vidste hvor langt det kunne række. Men ungdommens mod med en anelse erfaring, var tydeligvis en bedre cocktail end de tidligere gange.

Vi hejser flaget og glæder os til at fejre drengene ved en passende lejlighed.

Klik på nedenstående link og se en fin video fra Malaysia – her linkes videre til flere videoer.

https://www.icc-cricket.com/video/683237

Back To Top