Et friskt pust – nej en stormvind 16

Et friskt pust – nej en stormvind

  • Skrevet af: Alex Olsen

2x Svanholm 1 x Bov danske ungdomsindemestre

Juniorrækken

De etablerede juniorer vokset op i det danske miljø fik sig en gevaldig og særdeles ubehagelig overraskelse.Ja man kan roligt sige – ikke bare for at være morsom – at de fleste af dem nærmest virkede deciderede bovlamme, da de blev konfronteret med juniorholdet fra Bov, der alle for første gang deltog i et indemesterskab.

Det skete ved Inde-DM i Herning Sportscenter. Bov- juniorerne havde et kasteangreb, som kun stævnets i særklasse værende gærdespiller Shangev Thas, Skanderborg kunne stille noget op mod. Helt i særklasse var Sultan Shah Sherzad, som såmænd også havde
ryddet de fleste seniorhold.
Der var ikke meget variation i Bovdrengenes kastning. De tyrede den derned og blev bakket op af eminente markspillere, der ramte gærdet hver eneste gang, der var en løbet ud-chance. Kastere er nemme at fremelske end teknisk fungerede gærdespillere og dem havde Bov ikke mange af og derfor kom de i klemme mod Skanderborg, der har to af slagsen nemlig Shangev Thas og Thibanish Prem, men da sidstnævnte røg, red Thas alene og kunne ikke hjælpe holdet til mere end 79 som svar på Bovs 99.

Endnu mere udpræget mod Svanholms sejrsvante juniorer, der fik Bov ud for 81, men derefter foldede ynkeligt sammen og var ude på 4,3 overe for 35, da Sultan Sherzad fik gærdepindene til at flyve rundt i hallen, da han tog 4 gærder for 13.
Skanderborg og Svanholm spillede en tæt kamp mod Thas som udslagsgivende, mens KB ikke for alvor truede nogen

Det er sket før, men ikke mange gange, at en debuterende klub er blevet dansk indemester, men så vidt huskes ikke i juniorrækken. Bov drengene kommer fra det nærliggende asylcenter for uledsagede drenge og har Bovs formand Shekib Khail som træner. Han styrede tropperne i flot jakkesæt – det er da vist også første gang, men mere af det – det skaber form over det.

Resultaterne

Bov 64/2 over KB 63
Skanderborg 132/4 (Shagev Thas 33x, Thibanish Prem 28x) over Svanholm 132 Jonas Henriksen 20x, Saud Munir 27x, Sami Ahmad 21x).
Bov 81 (Hikmat Rahimi 25) over Svanholm 35 (Sultan Sherzad 4/13)
Bov 99 (Hikmat Rahimi 23x, Jamil Ahmadsai 22) over Skanderborg 79 (Shangev Thas 36x)
Skanderborg 105/1 (Thibanish Prem 22, Shangev Thas 20, Vitusam 21) over KB 104 .
Svanholm 151/3 (Saud Munir 41, Jonas Henriksen 25, Zeshan Aslam 20) over KB 84 (Zaryan Safdar 28).

Slutstilling

Bov 3 kampe 6
Skanderborg 3 kampe 4
Svanholm 3 kampe 2
KB 3 kampe 0

Drengene

Det blev arrangørernes skræk i drengerækken. Tre klubber endte a points

Horsens – dejligt at de er med igen – lagde ud med at slå Svanholm i sidste over, AB vandt over Husum, der tabte alle sine kampe, Svanholm slog AB i en rimelig tæt kamp og endelig endte med at slå Horsens.
Så stod AB, Svanholm og Horsens lige – og så måtte ABs Mikkel Grøn gang med papir og kuglepen. Formentlig til sin ærgrelse måtte han konstatere, at Svanholms kvotient var en tand bedre end ABs, der var flere tænder bedre end Horsens.

Drengene måtte desværre spille på en bandebane og det er slet ikke tilfredsstillende. Medmindre man slår fremad er det en hæmsko at slå hårdt. En håndboldhal var bestilt, men der skete åbenbart noget i hallens administration.

Resultaterne

Horsens 89/1 (Liron 20x) over Svanholm 85/5 (Wahid 20)
AB 92/2 (Sami 20x, Usman 20x) over Husum 90/3 (Rasmus 29x, Casper 21x)
Horsens 82/5 (Ahkas 28) over Husum 17/5
Svanholm 97/4 (Mussa 47x) over AB 88/5 (Ghani 34, Muazzam 20x)
Svanholm 150/5 (Lucky 20, Musa 21, Adi 25) over Husum 34/5
AB 124/4 (Aqdus 27x, Ghani 24x) over Horsens 52/5

Slutstilling:

Svanholm 3 kampe 4
AB 3 kampe 4
Horsens 3 kampe 4
Husum 3 kampe 0.

Lilleputterne

Svanholms lilleputter var flere tænder bedre end de andre.
Esbjerg deltog i lilleputrækken, Er de sket før er det i hvert fald længe siden. Dejligt, at de er med. Men spillerne var ret nye og måtte lægge ryg til lærepenge.
Husum er en trofast deltager, men har det traditionelt svært mod de københavnske hold, der formentlig har mulighed for at svælge mere i TV- transmissioner af internationale cricketkampe og er derfor bagud fra starten.

Ishøj startede indendørssæsonen med ikke at have tilmeldt et lilleputhold. Det lykkedes turneringslederen at overtale dem – og holdet endte i Herning. Fra at være en sammenskrabet flok fik Ishøj dem i løbet af nogle måneder til at ligne et hold præget af tre talentfulde brødre. Med Musa Mahmood, Lucky Ali og Adyan Hussain i spidsen for et udmærket allround hold badede Svanholm sig igennem en lilleputrække, der nok skal blive bedre, når spillerne vokser op.

Resultaterne.

Ishøj 62 over Husum 29
Svanholm 170/3 (Musa Mahmod 21x, Lucky Ali 44x, Haris Raswan 21x) over Esbjerg 18,
Svanholm 132 (Musa Mahmood 40, Adyan Hussain 40) over Ishøj 60.
Husum 46/1 over Esbjerg 44.
Ishøj 122 (Azim 43, Josh 24) over Esbjerg 22.
Svanholm 65/0 (Musa Mahmood 20) over Husum 65.

Slutstilling

Svanholm 3 kampe 6
Ishøj 3 kampe 4
Husum 3 kampe 2
Esbjerg 3 kampe 0

SN

Fra lilleputkampene – Ja der var piger med.
Fra drengekampen Svanholm- AB. Ja løbet ud forekom ofte……..
Fra lilleput – Ja det gælde om at ramme gærdet (han missede)
På grund af bandene gjaldt det om at slå fremad – her fra AB-Svanholm
Bov i aggressivt humør i kampen mod Skanderborg
Dagens mest omtalte spiller – Bov IFs Sultan der var en tand hurtigere end alle andre.
….og man skulle have teknikken i orden for at klare sig mod Sultan
Appellere kunne BOV jo også
En Skanderborgenser måtte lade livet som løbet ud, hvilket var oftest den måde man kom ud på i juniorrækken
Sejren og mesterskabet hjemme for Bov
Fra “finalen” i drenge Horsens – AB hvor Ab klarede sig bedst ved gærdet.
Ja de “gamle” var også med. Hernings formand Folmer Christiansen sammen med Jørgen Jønsson.
Svanholms lilleputter: Musa Mahmood, Lucky Ali, Harris Raswan, Adyan Hussain, Ahmed Raza, Mohiz Akhter, Awais Baig, Taemur Baig, træner Saif Ahmad og Said Alam.
Svanholms drenge: Musa Mahmood, Abdullah Mahmood, Lucky Ali, Adyan Hussain, Wahid og Rahman Mahmood og Sami Ahmad, træner Saif Ahmad og Said Alam.
Man of the tournament hos lilleputter Adyan Hussain, Svanholm, handsker til Musa Mahmood, Svanholm, Mansoor, Ishøj og Cane, Husum.
Søren Henriksen overrækker pokaln til Bov IFs anfører Sultan.
Bovs juniorerer bestod af Jamshid Khan, Hikimat Rahimi, Sultan Sherzad, Jamil Ahmadzai, Nasir Dauslatzai, Rahim Khel, Sher Ahmadi. Træner Shekib Khail.
Man of the tournament hos juniorer: Sultan Sherza, handskerne gik til Jamshid Khan, Bov, Saud Munir, Svanholm, Shangev Thas, Skanderborg og Zaryan Safdar, KB
Man of the tournament hos drengene Lucky Ali, Svanholm, handsker til Abdullah Mahmood, Svanholm , A-. Kirupa., Horsens, Sagel Butt, Husum og Usman Kiyani, AB
Back To Top