Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 17

Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding

  • Skrevet af: Peter Power
Esbjerg udspillet og ligekamp i KoldingKoldings nye klubhus
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 1Malavia mishandler Martin pedersens korte bold
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 2V Nagarat 6
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 3V Nagarat 6
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 4V Nagarat st C Botma b M Mayar 31
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 5K Malavia c M Mayar b R Kirkmand 27
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 6K Thota st C Botma b R Kirkmand 0
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 7P Naithani c C Botma b BR Madderi 3
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 8Not out
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 9Ikke alt blev grebet......
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 10C Gopalam+ c C Botma b Martin Pedersen 31
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 11
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 12P Singh 6
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 13P Singh 6
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 14R Siddalingashetty 4
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 15R Siddalingashetty c R Kirkmand b B Nielsen 17
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 16P Singh 6
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 17R Vig b M Mayar 6
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 18P Singh c R Kirkmand b B Nielsen 82
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 19C Botma 4
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 20R Shrivastana c C Gopalam b A Jani 1
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 21C Botma 4
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 22C Botma 6
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 23M Pedersen 6
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 24C Botma*+ c R Siddalingashetty b R Vig 47
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 25S Langholz c P Naithani b A Jani 0
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 26R Kirkmand lbw b A Jani 33
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 27B Nielsen 6
Esbjerg udspillet og ligekamp i Kolding 28Sejrsslaget B Nielsen

Video Soranernes halvleg                                      Video Koldings halvleg

Solen skinnede vist overalt. Det gjorde det i hvert fald i Kolding, hvor Soranerne var på besøg. Undertegnede valgte at se denne kamp, fordi udfaldet var ikke givet på forhånd. Og det blev en spændende kamp, hvor det kunne gå begge veje i de sidste overs. Kolding har nu fået et nyt klubhus eller stor skur kan man sige, dog 14 dage senere end lovet. Kolding var på forhånd en kaster mindre, da Stefan Langholz har problemer med knæet og han kan ikke kaste. At starte sæsonen med en dobbelttur til København kunne knæet ikke holde til. I stedet var det Martin Pedersen som skulle være Koldings bedste våben, men Soranerne havde ikke respekt for ham, da hans første over kostede 3 grænseslag. Martin kastede for meget til leg og marken var ikke stillet op til det og det gav points. Martins 7 overs kostede 64 points for ét gærde. Nej det var Koldings spinnere Kirkmand og Nielsen som gav mest pote for Kolding. Soranerne lavede 49 før det første gærde faldt og det var en lynhurtig stokning fra Christo Botma, der havde en god dag bag pindene. Soranerne fortsatte med at score points og det var P Singh især som løftede Soranerne sammen med Gopalam mod en score over 200. Scorings hastigheden var god men de tabte gærder samtidig og Singh var ved at løbe tør for partnere som kunne blive inde. Da Singh blev grebet ud som sidste mand for 82, havde Soranerne 242 points på tavlen, men også 8 overs som ikke blev brugt!

Kolding fik ikke en god start da Shrivastana blev grebet af keeperen med 13 på tavlen, men Christo og Martin tog over og spillede frisk og straffede de dårlige bolde. Kolding var ovenpå, men en sløset drive fra Christo blev grebet i mid-on med 87 på tavlen. Men Martin fortsatte med støtte fra Kirkmand og med 152 på tavlen så det godt ud for Kolding. Martin blev dog pludselig grebet i dybet og da Stefan Langholz slog sin femte bold lige ud til dyb mid-off og Kirkmand ben for kort efter, mens Havmøller blev kastet ud af Singh, vendte billedet til Soranernes fordel. Nu måtte Minik Pedersen og Bo Nielsen spille sig stille og roligt, da de havde overs til rådighed. Efter drikkepausen kom en hurtig éner, hvor Minik var langsomt igang og blev løbet ud, trods Koldings protester for markspilleren ikke havde bolden i hånden. Nu var der rigtig pres på Kolding, men Bo Nielsen slog lige et par sekser på de rigtige tidspunkter og sammen med Mayar spillede Kolding sejren hjem. Man må desværre sige at Martin Pedersen ydede en pebret indsats……han blev fanget af sine holdkamerater efter kampen og blev overdynget med peber, da han lige er fyldt 30 uden at være gift (han skal giftes senere i år).

I Esbjerg sendte hjemmeholdet Svanholm til gærdet i håbet om måske et sammenbrud i Svanholms gærdeorden. Trods at Zishan Shah gik billigt holdt taktikken vist ikke, da Khan og Jonas Henriksen havde en gærdestand på 93 før Khan blev grebet for 73. Jonas forsatte med sit gode gærdespil og gik som femte gærde med 211 på tavlen for 80. Der var stadig 10 overs og dem udnyttede Hashmi og Taha Ahmed til at få Svanholm oppe på sluttotalen 290 for 6. Henrik Øre var Esbjergs bedste kaster med 2 for 47. Men Esbjerg fortsatte deres spillestil fra Skanderborg kampen som er rent defensivt. Der var ingen afstraffelse af de dårlige bolde når chancen var der. I stedet dominerede Mads Henriksen med god fart og længde og han ryddede Esbjergs top gærdeorden for småmønter og endte med 5 for 16 på 8 overs. Kun Kasper (11) og Jakob Rubrin (34) ydede nogen modstand da Esbjerg blev kastet for 92.

Nu må vi se om den hårde sol og Ramadanen gør at Svanholm kan håndtere Herning i morgendagens kamp.

Back To Top