Sucess for Esbjerg 3

Esbjerg kæmpede sig til en vigtig sejr over Nørrebro

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Trods vestjydernes lave score gav man aldrig op

Man kan nå langt med at fighte for sit hold i idrættens verden. Det gav de gæve vestjyder et klart bevis på i dagen kamp på Kløvermarken, hvor man efter Esbjergs noget pauvre indsats ved gærdet ikke levnede holdet de store chancer for at vinde bundopgøret mod Nørrebro.
Esbjerg var kun i stand til at bruge 40 ud af de tildelte 50 overs, hvilket kun gav vestjyderne 128 for alle, med en til tider velspillende Henrik Øre som topscorer med 52 på 95 bolde inklusive nogle pæne drives. Nørrebros bedste kaster var S. Mayer med 4 gærder for 36 på 8,5 overs.

Nørrebro fik en udmærket start med 53 for 2 på de første 14 overs. Men så begyndte Esbjergs kastning og markspil at gå op i en større enhed- Jacob Rubin, sidste weekends store gærdespiller (161) kan andet end at slå til bolden, han kan også kaste den ned på pletten med god fart, og pludselig var Nørrebro 6 ude for 76, og troen hos Esbjerg i almindelighed og Jacob Rubin i særdeleshed steg gevaldigt.

Esbjerg kæmpede sig til en vigtig sejr over Nørrebro 1
Jacob Rubin ved gærdet, men i dag var det som bowler han gjorde sig

Esbjergs spillende træner og keeper Frederik Klokker, er en beskeden mand, og på spørgsmålet om hvorfor Esbjerg var i stand til at rejse sig i marken efter den noget pauvre indsats ved gærdet, sagde han ”det var nok en mellemting med at Nørrebro nok tabte koncentrationen, og så vores gode kastning, hvor ikke mindst Jacob Rubin gjorde det fornemt”.

Esbjerg kæmpede sig til en vigtig sejr over Nørrebro
Sådan ser klubhuset ud indvendigt
Esbjerg kæmpede sig til en vigtig sejr over Nørrebro 2
Sådan ser klubhuset ud udenfor

 

 

 

 

 

 

 

Jacob Rubin tog 5 gærder for kun 17 points på sine 6,4 overs, og Nørrebro var ude på kun 28 overs med 108 for alle. Nabil Ghulam og Q. Rana scorede begge 25 som de eneste retfærdige.

I øvrigt oplevede man at Nørrebros klubhus, der vel har stået nærmest ubrugt i ca. 3 år, havde fået indlagt vand, og rygterne fortalte, at man i løbet af nogle få uger ville få selve den indvendige del af klubhuset gjort færdigt, således at den sociale del af idrætslivet på Kløvermarken med både Nørrebro og Himalaya CC kommer til at fungere.

Esbjerg vandt kampen med 20 points og krøb lidt op af rangstigen i elitedivisionen.

I 1.division fortsætter Svanholm 2 med at vinde. I dag gik det ud over Soranerne i et pointorgie hvor der blev scoret over 500 points Svanholm lavede 283 og Soranerne 227 i denne række ser det ud som om at Albertslund for første gang i deres crickethistorie kan spille sig i elitedivisionen, holdet vandt de to svære udekampe over Kolding og Husum.

Jørgen Jønsson

Back To Top