Esbjerg cricketspiller er nu på æres-flise på Blue Water Arena

Banke får æres-flise

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Esbjerg-cricket spiller er nu på ”Walk of Fame” på Blue Water Arena

Den gamle keeper har vundet flere DM i vægtløftning end i cricket
Esbjerg cricketspiller er nu på æres-flise på Blue Water Arena 1

Den sympatiske Esbjergkeeper Peter Banke er vel en af de atleter i dansk idræt, der har vundet flest danske mesterskaber- men det er ikke i cricket han har vundet flest, men i Vægtløftning- alt i alt har Peter vundet 32 DM-titler i Vægtløftning, hvor han i cricket har vundet et senior-DM i 1990 og 5 ungdoms-DM for Esbjerg Cricketklub.

Nu har Peter Banke fået sin egen flise uden for Blue Water Arena i Esbjerg, men om han selv en gang imellem skal sørge for at gøre den ren, meldes der ikke noget om.

Cricket-anekdoter er der mange af, og mon ikke man i Vægtløftning før har hørt om, ”alle løfter i flok” eller ”du har haft en løfterig sæson” eller hvad med ”hvad vægter du højst” , nå, det kan være man bliver opfattet som værende ”uligevægtig”, hvis man fortsætter med disse ”løfterige” historier.

Esbjerg cricketspiller er nu på æres-flise på Blue Water Arena 2
Peter Banke(keeper) er højere oppe i cricket end i Vægtløftning

Flot når man ser på de navne som i første omgang har fået tildelt en ”Walk of Fame-flise”- mange store idrætsfolk fra Esbjerg, som har været fornemme repræsentanter for idrætten i Danmark i mange år. Oleg Starkov i Ishockey, den tidligere verdensmester i svømning Jacob Carstensen bare for at nævne et par stykker.

”Jeg er stolt og beæret over at blive anerkendt for min sportslige deltagelse og resultater i to idrætsgrene. Vægtløftning og cricket” udtaler Peter Banke.

Peter er en pryd for idrætten og har altid optrådt som et forgangs billede for de unge idrætsudøvere, en velfortjent hæder til en rigtig amatør-idrætsmand.

Jørgen Jønsson

Back To Top