En ny vaklende start hos de danske gærdespillere mod Jersey

En ny vaklende start hos de danske gærdespillere mod Jersey

  • Skrevet af: Alex Olsen

Anders Bülow har været bedste gærdespiller i opvarmningskampene
Anders Bülow har været bedste gærdespiller i opvarmnings-kampene

Landsholdet fik rettet ”skuden” lidt op og tabte med 23 points

Skal vi berette om noget rigtigt positivt om det danske landshold efter de første to opvarmningskampe, forfalder vi helt automatisk til at bruge det gode gamle udtryk- en dårlig generalprøve giver en god premiere- ovenikøbet kan vi måske lidt sarkastisk fordoble dette gode ordsprog til at blive til to ”halvdårlige generalprøver”, der forhåbentlig så vil give en dobbelt så god premierekamp mod Italien på lørdag.

Tilbage til kampen. Uden at kende pitchens beskaffenhed, var det vel ikke så dårligt endda, at vores landshold formåede at holde Jersey under 190 points. Aftab Ahmed kastede sine 9 overs for kun 22 og tog 2 gærder, som bedste danske bowler. Anfører Michael Pedersen figurerede ikke på det danske hold, og vi kan bare håbe, at han blev sparet til på lørdag, hvor der virkelig bliver brug for hans kvaliteter. Vores to offspinnere Saif Ahmed (10-1-28-1) og Omar Hayat (10-1-29-1) gjorde det strålende og bowlede begge meget økonomisk med under 3 pr. overs.

På ny en forfærdelig start for den danske gærdeside

Vi åbnede igen med Frederik Klokker og Aftab Ahmed, og igen blev vi hurtigt presset i bund med et par hurtige gærdefald. Aftab slog bolden tilbage til bowleren og blev grebet (2), og Zameer Khan gik med ben for på første bold. I den 4 over blev Hamid Shah bowlet ud, og det danske hold var 3 ude for kun 3 points efter de første 3 overs.

Frederik Klokker var der stadig, og forsøgte sammen med nye gærdespillere at få stabiliseret spillet- men lige meget hjalp det. Vi havde på et tidspunkt 6 ude for 34, og en ”øretæve” lurede ude i horisonten.

Amjad Khan har også gjort det godt ved gærdet
Amjad Khan har også gjort det godt ved gærdet

Træner Jeremy Bray havde sagt på forhånd, at vi rent faktisk var i stand til at batte hele vejen ned. Det var da også nummer 7 Anders Bülow (49 på 81 bolde) og nummer 9 Amjad Khan (35 på 49 bolde), der i en gærdestand på 67 gav det danske hold håb om sejr. Men da Amjad blev bowlet ud, var forhåbningerne næsten blæst væk. Saif Ahmed fik til sidst lagt 18 points på tavlen. Det danske hold endte med 165 for alle. Når man havde 6 ude for 34 og 7 for 54, vidner det trods alt om et hold, der rent mentalt stred godt til sidst, og det, at man trods den lave score i starten i begge kampe, kan batte hele vejen ned, tror vi på, vil belønne holdet i selve turneringen.

Trods den ikke særlig gode ”generalprøve” (2 nederlag i opvarmnings-kampene) er vi stadigvæk optimister på holdets vegne, og tror og håber på, at vores gærdeside kommer ordentlig fra start, når det går løs på lørdag mod Italien.

Jørgen Jønsson

 

Back To Top