Elitedivisionen og 1. division syder af spænding 2

Elitedivisionen og 1. division syder af spænding

  • Skrevet af: Alex Olsen

En flyvende Mads Henriksen mod ABs Mikkel Grøn
En flyvende Mads Henriksen mod ABs Mikkel Grøn

 

Intet er afgjort i hverken elitedivisionen eller 1.division

Weekendens kampe gjorde ikke spændingen mindre i top og bund i vores to bedste rækker.

I elitedivisionen blev der spillet to kampe, hvor begge favorithold- KB og Svanholm vandt overbevisende over Ishøj og AB- med henholdsvis 10 og 9 stående gærder.

I Ishøj blev det meget hurtigt klart, at Ishøj ikke kom med de store forventninger, stillede op med et afbudsramt hold, der på forhånd ikke lignede et hold der troede på sejr.

Ishøj battede først og lavede 89 for alle på 25,5 overs med Q. Rana som topscorer med 27 på kun 12 bolde-egentlig var Rana et godt eksempel på, at holdet nok ikke fokuserede på at bruge alle deres overs, men måske mere dette, at det helst skulle overstås så hurtigt som muligt.

Det var de to spinnere den spillende træner Keith Dabengwa og Bashir Shah, der tog sammenlagt 7 gærder for kun 12 points  – Bashir 4 for 6 og Keith 3 for 6- der gjorde skæbnen på et noget slagent Ishøj-hold.

KB samler sig efter endnu en sejr
KB samler sig efter endnu en sejr

Ishøjs score blev for KBs vedkommende overstået på kun 12,4 overs, hvor Aftab Ahmed (45 på 28 bolde) og A. Venkatesh (37 på 48 bolde) tæskede de nødvendige 89 points sammen på under en time.

AB gjorde heller ikke meget modstand mod Svanholm

Selv om der blev kastet det dobbelte af de overs, der blev bowlet i KB-Ishøj-kampen, var billedet nogenlunde det samme. Et afbudsramt AB-hold, der måske nok strittede lidt mere i mod -slående var det ABs cricketformand Mikkel Grøn, der formåede at holde sig længst inde- 41 bolde til de 8 points formanden fik- topscorer var nu Annique Uddin, der faktisk prøvede at overleve på den rigtige måde – 24 på 33 bolde- med udmærkede slag på den lidt tunge outfield, men han kunne ikke dy sig på Saud Munir bowling.  118 for alle var de nøgne kendsgerninger for ABs hold der kun battede i 36 overs.  Svanholms gærder blev ligeligt fordelt med Saad som bedste kaster med 3 gærder for 14,  Mads Henriksen og Hasan Rashid tog begge 2 gærder for 16 og 32. Nu er ABs bane nok ikke den mest velegnede til slowbowlere der ikke er bange for at flighte, og det er Hasan Rashid bestemt ikke. På en lidt større bane mod topholdene, er det bestemt en mulighed for anfører Zishan Shah, at putte ham ind i Svanholms kasteangreb for at ”købe” et gærde eller to.

 

 

1-svanholm-AB 015

 

Svanholm keeper Abdul Wahad Hasmi forsyner Saad Ahmad med et greb i 2. slip

 

 1-svanholm-AB 004

Slipregionen tæt pakket, men Mikkel Grøn holdt stand

 

Svanholm brugte 27 overs for at trumfe ABs total – 119 for 1 – Saif Ahmed 51, not out,  Zameer Khan 27, og Mads Henriksen 23 not out,  kampen sluttede nøjagtig lige før regnen begyndte at tage til.

Nu venter der et brag af en topkamp på Svanholm Park mellem Svanholm og KB på søndag.

I bundkampen mellem Svanholm 2. og Ishøj 2. var Zeshan

Khan og veteranen James Moniz de to afgørende faktorer- Zeshan Khan tog 6 gærder for 13 på 8 overs, og Muniz scorede 54 på 34 bolde i en sejr på 8 stående gærder- Ishøj lavede 102, og Svanholm passerede efter 14,4 overs.

 

1-Svanholm II-Ishøj II 004

 Zeshan Khan snupper det sidste af sine 6 gærder mod Ishøj II

Stillingerne efter weekendens kampe, se nedenfor.

img286

Jørgen Jønsson

 

Back To Top