skip to Main Content
Elite kampe med lave scorer 29

Elite kampe med lave scorer

  • Skrevet af: Peter Power

 

Weekenden med Kristi Himmelfart var i T20 regi hvad angår serie 1 for at finde finalisterne til næste uges finaler. Kampene i vest på Kristi Himmelfartsdag blev ikke til noget på grund af vedvarende regn, der til sidst gjorde at pitchen var for våd. Det betød, at det blev Skanderborg og Esbjerg der gik videre. I øst blev kampene i lørdags afgørende, hvor KB ikke kunne stille meget op mod et suverænt Svanholm hold og måtte se sig forbigået af Ishøj, der slog Albertslund.

I manglen af kampe i vest, så tog man til Svanholm i søndags for at overvære de to elite T20 kampe i forberedelserne til landsholdets snarlige tur til T20 kvalifikationsturnering Europe. Kampene blev spillet på Svanholms græspitch og det havde indflydelse på spillet. Fra den ene ende blev der gennem begge kampe kun brugt spinkastere, da pitchen var modtagelig for spin og samtidig gav en usikker opspring. Pacebowlerne kastede fra den anden ende, som var mere konstant. For kasterne fra Herning og Skanderborg, som har kunststofpitche med betonunderlag, var det en anden verden at kaste her i Svanholm. Forholdene med spin og opspring gjorde det sværere at batte og ér med til at forklare de lave scorer. Der blev netop ikke slået så mange grænseslag som man kunne forvente.

I den første kamp var Chargers først ved gærdet og spinnerne fik gevinst med det samme, idet Hamid Shah blev stokket ud, da han tog et skridt ned ad pitchen for at slå Omar Hyat. Han blev den første af keeper Hashmis fem stokninger, hvor bolden skruede mere end beregnet. Heldigvis var Monty Singh (49) i god form og scorede frit i den anden ende. Efter 3 forholdsvis hurtige gærdefald fandt Monty en partner i M. Mahmood og det holdt indtil Monty blev Hashmi’s fjerde offer. Mahmood fulgte meget kort efter af samme grund og det kneb Chargers at få fodfæste i de sidste 4 overs, men det blev 101 for 8 takket være Ilyas Saumys sekser til sidst. Seahawks gik til angreb med det samme, men det ville man forvente når Pawan Kumar åbner. Han spillede ikke tiden med et par sekser i sine 39 på 31 bolde. Det betød, at Seahawks havde 51 på tavlen, da Jonas Henriksen (15) faldt som første gærde. Chargers spinnere havde ikke den samme farlighed som Seahawks, men Uddin tog 3 gærder inden Hashmi holdt sammen på tingene og fik sejren hjem.

Videohighlights kamp nr. 1

Elite kampe med lave scorer
Monty Singh 4
Elite kampe med lave scorer 1
Chancer blev der givet
Elite kampe med lave scorer 2
En stokning på vej……..H Shah* st W Hashmi b O Hyat
Elite kampe med lave scorer 3
A Bülow b C Coombe
Elite kampe med lave scorer 4
Monty Singh 4
Elite kampe med lave scorer 5
D Khan st W Hashmi b S Ahmad
Elite kampe med lave scorer 6
M Mahmood st W Hashmi b S Ahmad
Elite kampe med lave scorer 7
Iylas Saumy 6
Elite kampe med lave scorer 8
I Saumy c J Henriksen b R Saumy
Elite kampe med lave scorer 9
P Kumar 4
Elite kampe med lave scorer 10
P Kumar 6
Elite kampe med lave scorer 11
En chance går tabt
Elite kampe med lave scorer 12
P Kumar 6
Elite kampe med lave scorer 13
J Henriksen b A Uddin
Elite kampe med lave scorer 14
Z Shah lbw b N Damgaard
Elite kampe med lave scorer 15
W Hashmi 4

Videohighlights kamp nr.2

I den anden kamp mellem holdene gik Seahawks først til gærdet og det var åbneren Jonas Henriksen som holdt halvlegen sammen med 48 not out. Zishan Shah var for utålmodig og blev kastet ud af Damgård uden at score, mens Pawan Kumar blev grebet ud næsten med det samme. Det kneb ellers med blivende partnere til Jonas indtil de sidste 4 overs, hvor Skanderborgs træner Chris Coombe kom til og sammen fik de løftet scoren til 108. Chargers svar blev denne gang ikke præget af Monty Singh, da han misforstod Hamid Shah og blev løbet ud. Til gengæld overtog Hamid sammen med Aftab Ahmed halvlegen og styrede Chargers mod sejren. Hamid slog ellers Omar Hyat for to sekser i træk, mens Aftab var mod sin natur meget mere rolig for det er svært mod spinnere, der skruer med bid.

Elite kampe med lave scorer 29
A Ahmed b A Khan
Elite kampe med lave scorer 28
H Shah* c S Aslam b A Khan
Elite kampe med lave scorer 27
Hamid Shah 6
Elite kampe med lave scorer 26
Hamid Shah 6
Elite kampe med lave scorer 25
Hamid Shah 4
Elite kampe med lave scorer 24
Monty Singh run out
Elite kampe med lave scorer 23
S Aslam 4
Elite kampe med lave scorer 22
Chancer var der
Elite kampe med lave scorer 21
Jonas Henriksen i angreb
Elite kampe med lave scorer 20
Tæt på…..
Elite kampe med lave scorer 19
Jonas Henriksen 4
Elite kampe med lave scorer 18
S Aslam 4
Elite kampe med lave scorer 17
P Kumar c R Lakmal b N Damgaard
Elite kampe med lave scorer 16
Z Shah b N Damgaard

Efter kampen uddelte landstræner Jeremy Bray præmier til man of the match. I den første kamp blev Pawan Kumar valgt mens Hamid Shah med sin 65 var bedst i kamp nr. 2.

Elite kampe med lave scorer 31Elite kampe med lave scorer 30

 

1. division

Mens man spillede på Svanholm var 2 jyske hold i gang i Københavns området. Lørdag spillede Husum i Glostrup hvor hjemmeholdet blev begrænset i deres udfoldelser af Husums kastere og var ude for 110. Husum måtte bruge 5 gærder for at passere takket være Madurawala med 35 not out. Om søndagen var Husum i Ishøj hvis pitch er efterhånden berygtet for at være svær at spille på. Husum ville gerne have den gravet op da de ikke kunne nå Ishøjs 136 og tabte med 29 points. Kun Lars Flemming Boldt (30) og Madurawala (28) ydede modstand mens Ashraf fjernede Husums hale med 4 gærder for 17. Kolding var også på dobbelttur og de har oplevet en dårlig start til sæsonen med kun nederlag og det blev ikke spor bedre i København. Lørdag mødte Kolding Svanholm, der var først ved gærdet og takket være tæt kastning fra Kolding var ude for 106. Kun M Mahmood og S Alam scorede mere end 10 mens gærderne blev ligelig delt. Koldings svaghed er gærdespillet og her var ingen undtagelse hvor kun Sheik (23) gav modstand. Hverken Stefan langholz eller Martin Pedersen har fået gang i deres spil. Kolding var ude for 55 mens Fenwick tog 5 gærder ved at kaste straight. Det blev heller ikke en sejr om søndagen hvor Soranerne dominerede gærdespillet med 295 på tavlen anført af Naithani med 83. Kolding gjorde en bedre figur med 212 med Permachandran bedst med 59.

PP

Back To Top