Eftertanke fra Twenty20 ved Jønsson

Eftertanke T20 i Holland

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Det var ikke kun Danmark der gik videre med maksimumpoints ved T20-kval. i Holland.

Norge gjorde ligesom det danske hold i sin gruppe C, hvor nordmændene lige så gik suverænt gennem deres gruppe med 5 sejre i 5 kampe, medens Italien vandt gruppe B.

De tre andre hold der kvalificerede sig til næste års kval. var de tre 2er fra puljerne, Tyskland, der i sidste øjeblik snød Østrig i gruppe A, og i gruppe B var det Jersey der kom videre, medens Guernsey fra gruppe C. er det sidste hold der til næste år skal dyste om kun en plads for at gå videre.

Der er ingen tvivl om at den største overraskelse er, at Norge så sikker er videre. Norge er stærk på vej til at blive nordens bedste hold, hvis vi ikke holder vores pæne fremgang intakt.

Når man kigger på statistikerne over de danske spillere, siger tallene, at det er en passende blanding af helt unge spillere og så de lidt ældre ”veteraner”, hvis man kan kalde det sådan, på et meget ungt dansk landshold.

Flere danske spillere er på en førsteplads på den individuelle statistik.

Mads Henriksen har haft en flot turnering. Han topper den totale gærderangliste over alle nationerne med et så flot gennemsnit som 57.50 i 5 inns 3 NO, 115 Pts.
Nicolaj Damgaard topper listen over den mest økonomiske bowler i turneringen med en økonomirate på 2,85. Han har bowlet 20 overs, 2 Maidens , der er scoret 57 points og han har taget 9 gærder for et gennemsnit på 6.33

Danmark nærmer sig gruppesejr 5
Mads Henriksen har spillet en stor turnering

Saad Ahmad står for den bedste kastepræstation med 4 gærder for 17 points, og gjorde det ligeledes godt ved gærdet.
Mads Henriksen endte endvidere som nummer 1, over dem der tog flest greb med 4 stk.

I det hele taget havde vi 6 spillere, der endte med et gennemsnit på over 20,0 ved gærdet. Mads Henriksen, (57,50) , Saad Ahmed (45,00), Rizwan Mahmood (28,33), Hamid Shah (27,00), Monty Singh (24,33) og Frederik Klokker (20,50).

Hos vores kastere hørte flere naturligvis til turneringens billigste pr. over. Nicolaj Damgaard (2,85), Basit Javed (3,28), Oliver Damgaard (3,50), Anders Bülow (3,54) og Shangeev Thas (4,00).

Danmark var tyskerne overlegen men vandt kun med 8 points 3
Nicolaj Damgaard var endnu en gang billig som bowler

Stort set mange flotte individuelle resultater, men det er værd at bemærke, at det danske hold nok var turneringens mest homogene mandskab.

Jørgen Jønsson

Back To Top