Dobbelt sejr til Svanholm en realitet......(nu med video) 30

Dobbelt sejr til Svanholm en realitet……(nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power

Video Svanholms halvleg

Video Skanderborgs halvleg

Hjemmeholdene var blevet udråbt til favorit i weekendends to T20 finaler og virkeligheden blev en helt anden. Svanholm endte med at rende med pokalen i begge finaler og fuld fortjent. I dagens regnpræget finale i Skanderborg lyste Svanholms markspil op og skabte overraskelsen efter en god gærdehalvleg.

Kampen kom ikke i gang til tiden på grund af den våde vejr, men banen i Skanderborg var absolut spilbar i modsætning til i går i Husum. Skanderborg vandt lodtrækningen og sendte Svanholm til gærdet. Skanderborg åbnede kastning med Morten Kristensen, der normal vis svinger enormt med bolden. I dag hvor man brugte de udmærkede nye bolde fra Newbery kunne han kun svinge en lille smule i den første over. Det betød at Saif Ahmed var mere aggressiv indstillet. Alligevel kostede Mosses fire overs kun 17 points. I den anden ende havde Anders Bülow svært med at finde line and length, men alligevel ramte han toppen af Z Kahns gærde med 20 på tavlen. Hamid Shah havde kun et kort besøg, godt grebet af Kamran Mahmood,  så det var Mads Henriksen sammen med Saif, der fik løftet Svanholms halvleg fremad med Saif som den dominerende faktor med 5 seksere. Skanderborg havde introduceret spin i begge ender men Saif straffede, hvis der blev kastet for kort. Med 74 på tavlen fandt Kamran vej igennem Saif og forholdsvis kort efter fulgte Mads grebet på long-on grænsen af “Mosse” Kristensen. Det bragte anfører Zishan Shah til gærdet og han blev krumtrappen nu for Svanholm, især da Amjad Khan snittede Christian Peck til keeper Fr. Klokker. Snart efter røg Hassan Rashid, løbet ud på en af de korte foran gærdet. På det tidspunkt var der 5 overs tilbage så Zishan gik efter alt. Han fik også ram på 2 seksere inden han ofrede sig på halvlegens sidste bold i forsøget på en ekstra point. Svanholm endte med 132 for 7 på de 20 overs. Christian Pecks legspinnere blev Skanderborgs bedste bud med 2 for 23. Kamran Mahmood var ellers heldig som kaster,  at en af kampens dommere Paul Johnstone er uddannet sygeplejeske, da Kamran fik en hamret returbold på fingrene så en kom af led. Det ordende lige Paul på stedet.

Christian Peck blev Skanderborgs hovedperson ved gærdet i det han åbnede med Shangeev Thanikaithasan. Christian stjal det meste af kstningen men han scorede ogås points. Shangev fik kun 4 bolde. På den fjerede drivede han ude i off, hvor det lykkedes en løbende Saif Ahmed at få hånden ind under og tilføje Skanderborg det første gærdetab med 25 på tavlen. Kamran Mahmood blev Christians nye makker. Han nåede ikke meget før han kiksede en drive som blev grebet i cover af Hamid Shah. Christian fik nu følgeskab af Freddy Klokker og det kørte fremad, dog afbrudt af regn. Christians held forlod ham med 62 på tavlen, da hans drive blev glimrende samlet op i point af Hamid Shah. Freddy blev kastet ud den følgende over af Said Ahmeds spin. Anders Bülow og Rizwan Mahmood var nu sammen som de sidste af Skanderborgs “kendte” gærdespillere. Anders gik efter kastningen med det samme og gav en enkelt chance. Mens Rizwan er kendt for at kunne slå bolden langt ud af banen, skete det ikke i dag. Han faldt grebet af Jonas Hneriksen i long-off på et forsøg på en kontrolleret drive. Rizwan slog ikke igennem. Otte points senere forsøgt Anders at slå Saif ud af banen men fandt kun Mads Henriksen i den lange hjørne (cow corner) Med seks gærder nede for 84 var Skanderborg i alvorlige problemer og det blev straks værre da “Moss” Kristensen blev løbet ud på en af de korte. Marcus Knapp kom til, men han kunne ikke klare mirakler, især da han blev udsat for dagens markdetajle fra Hamid Shah med en dirkete indstik fra mid-wicket i gærdet. Løbet var reelt kørt for Skanderborg. Chris Rasmussens drive blev fremragende grebet af Mads Henriksen løbende ind fra off-grænsen. Amjad Khan fik det sidste gærde i den sidste over da Adeel var tvunget til at gå efter det store slag. En fortjent sejr til en fremragende markindsats. Saif Ahmed blev bedste kaster med 2-11.

Landsholdets anfører Michael Pedersen, som stadig har en lysken skade, holdt den første tale efter kampen og fremhævede begge holds indsats især i de våde forhold. Han fremhævede Christians Pecks indsats for Skanderborg, men Man of the Match valget faldt på Saif Ahmed med 49 points som gærdespiller, 2 for 11 som kaster og et fremragende greb. Næstformanden i DCF Søren Henriksen holdt en lille tale og overrakte pokalen til anfører Zishan Shah.

SKANSVAN01
Z Khan b A Bülow 7
SKANSVAN02
Saif Ahmad 6
SKANSVAN03
T Premachandran kunne ikke pga. tilbagedriften holde gribechancen men måtte kaster den tilbage på banen inden han gik over stregen. Dette skete 2 gange med Saif som gærdespilleren.
SKANSVAN04
Saif Ahmad 6
SKANSVAN06
Saif Ahmad b K Mahmood 49
SKANSVAN07
A Khan c F Klokker b CP Thorsted 3
SKANSVAN08
H Rashid run out(S Thanikaithasan) 8
SKANSVAN10
Løs chance hvor Chr. Peck får en finger på og derefter må Poul Johnstone kom af vejen
SKANSVAN11
Zishan Shah 6
SKANSVAN12
Zishan Shah 6
SKANSVAN14
Chr. Peck 6
SKANSVAN16
S Thanikaithasan c Saif Ahmad b RB Javed 3
SKANSVAN40
F Klokker+ b Saif Ahmad 9
SKANSVAN18
Chr. P Thorsted c H Shah b Saad Ahmad 45
SKANSVAN20
R Mahmood* c JS Henriksen b H Shah 9
SKANSVAN22
A Bülow c MS Henriksen b Saif Ahmad 7
SKANSVAN23
M Kristensen run out(H Rashid) 0
SKANSVAN24
MR Knapp run out(H Shah) 1
SKANSVAN25
C Rasmussen c MS Henriksen b H Shah 4
SKANSVAN27
A Amjad b A Khan 1
SKANSVAN28
Saif Ahmad får overrakt Man of the Match præmien fra Michael Pedersen
SKANSVAN29
DCF næstformand Søren Henriksen overrækker pokalen til Svanholms anfører Zishan Shah
SKANSVAN30
T20 mestre 2016 – Svanholm
SKANSVAN31
T20 mestre 2016 – Svanholm
Back To Top