DM vinder i U13 fundet

  • Skrevet af: Alex Olsen
KB U13 Danmarksmestre og modtager af guldmedaljer
Ishøj fik sølv og havde tydeligvis forventet at vinde guld
Fredensborg Cricket Club modtager velfortjent deres bronzemedaljer.
Svanholm måtte for en sjælden gang placere sig udenfor medaljerne
KBs anfører modtager pokalen som Danmarksmestre i U13
KBs Azaan Khan Durrani modtager "man of the final" fra bestyrelsesmedlem Mikkel Grøn.
Fredensborg modtager stolt deres bronzemedaljer
Dommerne fortjener stor anderkendelse for deres indsats.

KBs U13-DM var det andet på stribe

KBs drenge var klart bedst mod deres to modstandere ved U13-DM på Svanholm Park og skaffede dermed deres klub endnu en aktie i vandrepokalen, der hvis KB også vinder næste år, vil pokalen tilfalde KB til evig eje

I finalen indledte KB med overbevisende score på 123 point på deres 20 over. Azaan Khan Durrani dominerede for KB med 50 not out. Ishøjs modsvar var 44 for alle gærder. KBs Mesam Hassan leverede et fornemt kasteresultat der indeholdt et sjældent hattrick.

I kampen om bronze medaljen mellem Svanholm og Fredensborg, leverede Fredensborg en flot indsats og vandt klubbens første U13 mesterskab. For Fredensborg leverede Vinay Arunkumar en kampafgørende indsats med 50 not out. Svanholms modsvar på denne score var 50 for alle gærder og de var ikke en real trussel mod Fredensborg. Eneste gærdespiller for Svanholm, der gjorde sig bemærket var Shayan Mohammed med 16 point. Bedste kaster for Fredensborg var Vinay Arunkumar, der med 3 gærder for 11 point var dominerende med både bat og bold.

I den ene semifinale indledte Fredensborg med 69point på alle 20 overs mod Ishøj.  Saatvik Dantuluri var eneste gærdespiller for Fredensborg der leverede en nævneværdig score på 33 point. For Ishøj var Senuja Pehesara Withanachchi sammen med Anas Waqas bedste kaster med 2 gærder for 12 point.

Ishøj overgik effektivt denne score på bare 11 overs og topscorer for Ishøj var Senuja Pehesara Withanachchi med 31 not out.

I den anden semifinale mellem indledte KB med 138 for bare to gærdefald hvor Hashim Asam med 51 point not out, sammen med Azaan Khan Durrani med 46 point dominerede KBs inning.

Svanholm svarede igen med 115 point og var aldrig for alvor i nærheden af at slå KB. Ibrahim Anwar med 41 point og Musa Raja med 29 not out strittede godt imod.

Bedste kaster for KB var Hashim Asam med 2 gærder for 23 point.

Hæderen som finalestævnets bedste spiller gik velfortjent til Azaan Khan Durrani fra KB.

Back To Top