DM-Junior indendørs 2020

  • Skrevet af: Alex Olsen
KB´s bronze vindere
De 4 handske modtagere og dagens bedste all-round præstation modtog en taske
Køges skuffede drenge med sølvmedaljerKøges skuffede drenge med sølvmedaljer

Juniorfinalespil med kvalitet

Køge vandt både inden- og udendørs-DM hos juniorerne sidste år og KBs juniorhold er stærkt forstærket, så der var lagt op til en god og jævnbyrdig afslutning på indendørssæsonen hos juniorerne, da de tre hold plus Ishøj mødtes i Schnekloth-Hallen til DM-finalespil.

Turneringen gik som planlagt. Resultaterne magede sig således, at Svanholm og Køge mødtes til sidst i ubesejret tilstand.

Det blev en flot finale, så vi tager omtalen af den, førend de øvrige kampe.

Svanholms tre esser Musa Mahmood, Lucky Ali og Abdullah Mahmood præsterede alle. Lucky hurtigst scorende med flot kontrol over, hvad han foretog sig  (i øvrigt både med bold og bat) efter en for ham tidlig exit i en tidligere kamp. Musa Mahmood også næsten maksimum og broderen Abdullah Mahmood holdt sammen på holdet, da det begyndte at rasle. 142 blev det til med formentlig afgørende 20 i den sidste over.

Køge har en eminent toporderman i Imal Uriakil. Han plyndrede Svanholms kastning i begyndelsen, hvor Køge var nogenlunde med og kom ind til sidst, men Køge var for meget bagud, da Lucky Ali og Zaid Sethi var for økonomiske. 102 lød slutscoren på.

Svanholms handsker gik til Lucky Ali og turneringens man of the tournament taske til Abdullah Mahmood for en flot præstation i alle kampe. Køges handsker til Imal Uriakil.

Kamp 6.

Svanholm 152 (Lucky Ali 42x, Musa Mahmood 37x, Abdullah Mahmood 28x vandt over Køge 102 (Imal Uriqakil 26x, Jamshed Khan 24, Lucky Ali 2/15, Abdullah Mahmood 2/7).

Så starter vi for fra.

Kamp 1.

Undertippede Ishøj gav Svanholm en forskrækkelse, da to af holdets esser var ude for småpenge. Men Lucky Ali og Abdullah Mahmood sørgede for, at Ishøjs 55 blev passeret. Azeem Khan ”bar sit bat” med 30 not out.

Køge 55 (Azeem Khan 30x) tabte til Svanholm 56/2 (Lucky Ali 21x).

Kamp 2.

Vi havde ventet os mere af KB end de formentligt utilstrækkelige 78, som holdet præsterede mod Køge. Og så var det endda et af de ubeskrevne blade Moiz Akhtar, der med 23 sørgede for en slags halvleg. Den præstation skaffede ham KBs handsker. Køge passerede uden gærdefald på 8 overe.

KB 78 (Moiz Akhtar 23) tabte til Køge 81/0 (Sharan Safi 20x, Imal Uriqakil 21x).

Kamp 3.

Sami Ahmad og Aden Aftab sørgede sammen med hele 24 ekstra for det meste af KBs 97 mod Ishøj.

Kun Mansur Khan – den præstation var med til at skaffe ham Ishøjs handsker – var retfærdig hos Ishøj

KB 97 (Sami Ahmad 30x, Aden Aftab 28x)   vandt over Ishøj 70 (Mansur Khan 21x, Aden Aftab 2/16).

Kamp 4.

Ishøj vågnede op til dåd og på trods af en forholdsvis beskeden score på 88 pressede holdet Køge, der dog vandt med 3 overe i overskud

Ishøj 88 (Simon Sørensen 2/22 tabte til Køge 91/3 (Sharan Safi 34x, Imal Uriakil  21x).

Kamp 4.

Det var lidt af et arvefjendeopgør med tre tidligere svanholmere på KBs hold mod deres tidligere klub.

Og havde det ikke været for brødrene Musa og Abdullah Mahmood havde Svanholm aldrig nået de ikke overbevisende 107.

Sejren lå lige til højrebenet for KB, da Sami Ahmad med godt tempo fandt hullerne. Men KBs bredde var for smal og holdet var ude for 88 – eller 19 for lidt – efter 11 overe, hvor holdet panikkede til sidst.

Svanholm 107 (Musa Mahmood 43x, Abdullah Mahmood 39x) vandt over KB 88 (Sami Ahmad 23x, Aden Aftab 21, Lucky Ali 2/24).

Kamp 5

Sami Ahmad og Aden Aftab var igen i front, da KB slog Ishøj, hvor Ishøj måtte helt ned til sidstegærdet, der  forhøjede med 35, for at få en anstændig score på 70.

KB 97 (Sami Ahmad 30x, Aden Aftab 28x, Azim Khan 3/15) vandt over Ishøj 70 (Mansur Khan 21x, Aden Aftab 3/19)

Konklusion. Selv uden jysk deltagelse – der findes ikke juniorhold i Jylland – er der masser af talent og god kvalitet over, hvad vi så de fire hold præstere.

Søren Nissen

Back To Top