Det var ikke en græspitch..... 1

Det var ikke en græspitch…..

  • Skrevet af: Peter Power

1. division
Husum – Glostrup

Når 20 gærder falder for 164 points plejer det at ske på en græspitch, der er grøn med græs hvor bolden seamer og svinger. Det var ikke tilfældet i Husum, hvor deres kunststofpitch har et lav opspring men ellers spilbar. Nej, der var en del mislykket slag og dårlige beslutninger, plus at bolden svingede i starten, der var årsag til de mange gærdefald i kampen mellem Husum og Glostrup.

Glostrup vandt lodtrækningen og gik til gærdet, måske som følge af de ankom noget sent fra Sjælland og det kunne ses på Glostrups spil fra starten. A Khan fejlbedømt en lang bold fra Lars Flemming Boldet, der svingede og fangede ham ben for uden at spille bolden. Lidt senere kastede Lars Flemming Peter Poulsen og Sameer Zeb kunne ikke dy sig og blev grebet. Shakeel slog ellers en kæmpe sekser, der røg langt ind i træerne og de kunne ikke finde bolden. Så begyndt det at regne og efter en kort pause blev kampen genoptaget og Shakeel blev kastet ud på den første bold. Herefter var det alderspræsidenten Hauke Müller, som slog til og tog sig af Henrik Saxe og Chawla. Men Ahmed i den anden ende og Malik holdt sammen på tingene godt hjulpet af stribe udenoms til grænsen fra Müller junior. Ahmed blev dog fanget ben for af Madurawala, der også greb Malik og snart var Glostrup ude for 97. Bemærk dog der var 31 udenoms, så Hr. Ekstra blev topscorer! Lars Flemming Boldt blev bedste kaster med 4 for 24.

Videohighlights fra kampen

At det ville være en svære sag for Husum at passere blev tydeligt med det samme, da Paul Warsen fik endnu en æg til samlingen på en løs slag uden for off-pinden. Lars Flemming fik en skæv kanter, der røg højt oppe i luften og blev et simpelt greb på Henrik Saxes kastning, der voldte Husum problemer. Han kastede Hauke på første bold, men hatrick-bolden blev en fuldsejler! Dog fik han Peters ben for og blev mystisk vis taget af efter 4 overs. Det betød ikke meget, da gærderne blev ved at falde alligevel. Kun Madurawala sammen med Renald Buss ydede modstand, men de faldt begge ben for. Glenn Larsen kom på med sine super slow left-arm, men ingen turde at gå til angreb. Så var det ingen store sag at få de sidste gærder og Husum var ude for 67. Hvis man tager højde for de mange udenoms var kampen endnu tættere. Henrik Saxe endte med at tage 3 for 6 på otte overs!

(mere tekst efter billederne)

Det var ikke en græspitch.....
A Khan lbw b L Boldt
Det var ikke en græspitch..... 1
P Poulsen b L Boldt
Det var ikke en græspitch..... 2
Sameer Zeb c J Wiese b H Müller
Det var ikke en græspitch..... 3
Shakeel Zeb b L Boldt
Det var ikke en græspitch..... 4
Shakeel Zeb 6
Det var ikke en græspitch..... 5
Slutning af Henrik Saxes halvleg
Det var ikke en græspitch..... 6
S Khan b H Müller
Det var ikke en græspitch..... 7
I Ahmed lbw b D Madurawala
Det var ikke en græspitch..... 8
L Boldt c S Chawla b H Saxe
Det var ikke en græspitch..... 9
H Müller b H Saxe
Det var ikke en græspitch..... 10
R Buss lbw b HA Malik
Det var ikke en græspitch..... 11
J Krüger*+ c P Poulsen b Sameer Zeb
Det var ikke en græspitch..... 12
M Hüpfel c HA Malik b S Chawla

Søndag var Glostrup i Kolding, der har vundet deres sidste to kampe. Glostrup gik til gærdet og lavede kun 140 points på Koldings lille bane. Det er ikke meget og hovedparten af holdet blev kastet ud og ingen lavede en nævneværdig score bortset fra Henrik Saxes 27. Der var heller ikke nogen navneværdige spillere i Koldings halvleg bortset fra Hr Ekstra med 22 ud af 105. Kolding havde ellers fået Martin Pedersen tilbage. Tre Glostrup kastere fik hver 3 gærder – Saxe, Sameer og Malik.

Med Glostrups to sejre i weekend har de nu blandet sig i topstriden. Divisionen føres af Svanholm samt Soranerne med Ishøj, Glostrup og Husum tæt bagefter.

Elitedivision

Esbjerg er på dobbeltur i Københavnsområdet og lørdag spillede de mod Albertslund i en rigtig bundgyser. Esbjerg valgte at sende Albetslund til gærdet og fik en god start med 2 hurtige gærder, men så kom Saran Aslam til gærdet og sammen med Salar Khan løftede Albertslund til 106, da Salar faldt til spinner JG Nielsen. Saran fortsatte med at plage Esbjerg med forskellige partnere indtil han blev grebet for 71. Rabi Tariq sørgede for med et par heftige slag at Albertslund kom på 166 mens Kasper Rubin fik 4 for 33.
Esbjergs gærdeside hænger meget på hvad Rubin brødrene samt Frederik Klokker opnår. Idag faldt Freddy for 10, mens Jakob kæmpede med at lave 27 og Kasper holdt den ene ende til sidst med 38, men det var ikke nok. De sidste 4 gærder faldt for næsten ingenting med 127 på tavlen.

Søndag mødte Esbjerg så KB på Albertslunds bane. Esbjerg valgte at gå først til gærde, måske i respekt for KB vel vidende de ikke kan matche dem. Esbjergs halvleg viste det tydeligt, da de kun kunne lave 84 med kun 2 gærdespiller over 10 points. KBs bedste våben var Aftab Ahmed, der tilsyneladende er sit albueproblem kvit. Han tog 4 for 13 på 7 overs. KB mistede dog 4 gærder i at passere på bare 15 overs takket være aggressivt spil fra Aftab Ahmed og Yasir Iqbal.

Med disse to nederlag er Esbjerg nu pludselig på sidste pladsen med 4 points og derfor bliver kampen mellem Herning og Esbjerg om 14 dage alt afgørende for Esbjerg og Herning.

Lørdag så også en tæt kamp mellem Svanholm og Ishøj på Svanholms bane. Svanholm blev kastet ud for 191 i den 49. over. Svanholms halvleg var domineret af Hamid Shahs 82 på bare 92 bolde støttet af Mads Henriksen (19), mens Atta Ullah (17) og P Kar (19) sørgede for at Svanholm kom op på 191. Ishøj så ellers ud til at have styr på det, da de var 120 for 4, men med M Maliks (47) fald kom det til at knibe og de sidste gærder faldt billigt, da Ishøj var ude for 169.

Svanholm og KB fører nu Elitedivision med 12 points men Svanholm har spillet en kamp mindre. Skanderborg og Ishøj kæmper om 3 pladsen.

Back To Top