Det regner altid i Esbjerg siger KB....... 5

Det regner altid i Esbjerg siger KB…….

  • Skrevet af: Peter Power

Video highlights fra kampen

I morges kunne man fornemme at vintertøjet skulle på igen da det var klam og koldt. Og der var regnvejr på vej til Esbjerg men kampen i Elitedivisionen mellem Esbjerg og KB kom igang til tiden. Dog efter 2 overs regnede det så meget at kampen blev afbrudt og et regnområde skulle lige passere Esbjerg. Men uden vind tog det sin tid og først midt på eftermiddagen kom kampen i gang igen. Efter at kampen var fra starten reduceret til 40 overs blev det nu nedsat til 25 samt at D/L skulle bruges. Overskriften skyldes et udsagn fra KB spillerne at det altid regner i Esbjerg når KB er på besøg. Det er nok lidt overdrevet, da man altid husker regnen mere end solskin. Før i tiden var dog altid lugten af fisk man husker fra Esbjerg…

Esbjerg blev sendt til gærdet af KB og Esbjerg denne gang havde Frederik Klokker samt Magnus Kristensen med. Henrik Øre og Frederik fik en stabil start, men forsøget på at forcere tempoet kostede gærder. Magnus Kristensen var Esbjergs bedste med 28, mens Rubin brødrene faldt begge med deres første angrebsslag. Gærderne faldt hurtigt og stakkels M Slebsager blev løbet ud uden at modtage en bold. KBs Uddin og Farooq tog hver 3 gærder da Esbjerg var ude for 95 før de brugte alle 25 overs.

Duckworth/Lewis bestemte at KB skulle score 98 for at vinde. Med den score skulle KB på forhånd ikke have store problemer med at passere og det viste sig at være korrekt. De to gærder der faldt skyldtes mere forsøget på at score et grænseslag. Esbjergs kastere kunne ikke øve nogen pres af betydning og KB kunne slå 5 seksere på vej til sejren. A Uddin lavede 34 indtil han blev godt grebet af Kasper Rubin på stregen mens Z Khan sluttede på 31 not out.

 

Det regner altid i Esbjerg siger KB.......
Magnus Kristensen 6
Det regner altid i Esbjerg siger KB....... 1
F Klokker+ c K Dabengwa b B Shah. Frederik er meget stærk i spillet på off siden men idag sendte han bolden direkte i hænderne på Keith Dabengwa.
Det regner altid i Esbjerg siger KB....... 2
J Rubin c S Ahmed b A Uddin –
Det regner altid i Esbjerg siger KB....... 3
Endnu en 6’er til M Kristensen
Det regner altid i Esbjerg siger KB....... 4
JG Nielsen b A Khan – Amjads eneste gærde hvor han kastede alle sin tilladte 5 overs.
Det regner altid i Esbjerg siger KB....... 5
A Uddin 4 – han havde kærlighed for området omkring deep square-leg især hvor Magnus kastede lidt for kort.
Det regner altid i Esbjerg siger KB....... 6
Yasir Iqbal 6 og kampen afgjort
Back To Top