Det kneb........(med video) også om søndagen 61

Det kneb……..(med video) også om søndagen

  • Skrevet af: Peter Power

Highlights video Albertslund                                     Highlights video Kolding

1.division Kolding mod Albertslund
I den tilsvarende kamp sidste år mellem Kolding og Albertslund var Albertslund kastet ud for 124 og Kolding lavede dem på kun 14 overs. Kolding troede, at de kunne måske gentage kunststykket i år, da de sendte Albertslund til gærdet. Albertslund havde husket sidste år og smed forsigtigheden til side og gik til angreb fra den første bold. J Ahmed scorede 22 points på bare ni bolde før han sendte en bold i kredsløb, som Christo Botma gjorde godt med at gribe. Koldings kastning virkede ikke så farligt som det plejer. Staffan Langholz måtte tage imod meget, da de andre gærdespillere også gik til angreb. Først med introduktionen af Mayers medium kastning og Kirkmands spin blev der lagt låg på Albertslunds udfoldelser, da der faldt gærder. Men Rathore og Javed hen imod slutningen løftede Albertslund hen imod de 211 all out som de nåede. Steffan Langholz tog alligevel 3 gærder, men de var dyre. Det sammen gjorde Martin Pedersen, mens Mayar og Kirkmand tog 2 hver, men til billigere penge.

211 lyder af meget men ikke på Koldings bane hvor grænsen flere steder er omtrent de 35 meter. Det kan blive dyrt i tabte bolder. Der forsvandt i hvert fald en til denne kamp. Christo Botma startede i sædvanlig aggresiv stil, men inden han faldt til, sendte han bolden i hænderne på square-leg. Så kom Steffan Langholz til og han blev Koldings ankerman, da gærderne faldt regelmæssigt i den anden ende. Steffan fik mest støtte fra Madderi (17) og Martin Pedersen (19) samt Mr. Extra da Albertslund smed 25 udenoms. Steffan med 13 4’er og 5 6’er i en fin century (120*) sørgede for at Kolding nærmede Albertslunds total, men gærderne faldt. Da det ottende gærde faldt ved 198 var Albertslund stadig med i kampen. Ahmed holdt Langholz i ro, men de kunne ikke komme igennem Peder Pedersens forsvar. Men dernæst kastede Ahmed  en dårlig over da Steffan kunne lukke kampen med 2 grænseslag.

Med sejren fører Kolding stadig 1 division med Svanholm 2 på anden pladsen, der i dag slog Esbjerg. Esbjerg har også en kamp hjemme netop mod Albertslund søndag.

Søndag kunne Albertslund slet ikke gentage gærdespillet mod Esbjerg. Albertslund, der selv valgte at gå til gærdet først, kom i problemer fra starten og kunne ikke håndtere Kasper Rubins outsving. Pludselig var 5 gærder nede for 16 og det kunne Albertslund ikke overleve fra.  Jakob Rubin er i form som spinbowler og Albertslund kunne ikke hamle op imod ham. Han tog fire gærder og Albertslund var ude for 64. Esbjerg passerede med tabet af et gærde.

PP

J Ahmed 6
J Ahmed c C Botma b S Langholz 22
S Khan 6
S Khan bowled M Pedersen 31
Kropsproget siger alt……..et greb er tabt.
J Butt* bowled R Kirkmand 16
Z Rathore 6
Z Rathore c S Langholz b M Pedersen 47 – en ægte bouncer og short-leg
Z Daftani+ lbw S Langholz 4
SS Olsen run out 0 – han glemte at ved en ben for appel er bolden bestemt ikke død….
R Kirkmann bowled J Ahmed 5
Steffan Langholz 6
BR Madderi lbw J Ahmed 17
T Malik c M Atif b S Khan 10
Steffan Langholz 6
Sejren sikres af Steffan Langholz (120*)
Back To Top