Det havde man ikke budt professionelle 5

Det havde man ikke budt professionelle

  • Skrevet af: Nissen

Hvad de umiddelbart kunne ligne et problem for det danske cricketlandshold med henblik på deres for dansk crickets fremtid umådelig vigtige VM-deltagelse i division IV  i Los Angeles, USA i slutningen af denne måned har vist sig at være en stor fordel.  Små to måneders pause mellem turneringsslutning og VM-deltagelse kunne give et formproblem.

Landstræner Jeremy Bray har siden turneringen sluttede haft truppen til egen disposition uden krav om klubtræning og klubkampe. Det – samtidig med en enestående vejrmæssig september og start oktober – hvor græspitchen på Svanholm Park har været disponibel og er blev passet og plejer af Frederik Klokker og Aftab Ahmed, sen. har medført, at Gray hver eneste dag har kunnet træne med forskellige landsholdsspillere. Hver onsdag har hele østtruppen været samlet og spillet forskellige kampscenarier.

Referenten bøjer sig dybt over den entusiasme og flid som disse amatører har lagt for dagen. De fortjener succes

Fredag, lørdag og søndag var hele truppen samlet til den sidste samlede træning. Her blev deltagerne budt på et program, som man næppe ville byde professionelle.

Der var indkaldt to irske gæstetrænere. Marc O Connor, fysisk træner for Kent og ex Hampshire og John Mooney, marktræner, ex Irland, der var en af de bedste fieldere ved sidste T 20 VM, selvom han kom fra et cricketmæssigt mindre land som Irland.

1-landsholdssamling-026Jeremy Bray, Mark O Connor og John Moody evaluerer forløbet af de tre dage

Programmet var følgende:

Fredag mødtes deltagerne i IdrættensHus kl. 18.00, hvor man fortsatte til omkring klokken 20, hvor spillerne var delt op i to gruppe, hvor den ene lavede marktræning focuseret på speed og den anden fysisk træning fokuseret på mobilitet.

Lørdag mødte spillerne kl. 8.15 i Idrætten Hus, hvor der blev budt på marktræning og forskellige fysiske prøver for at konstatere om spillerne kunne bestå de fysiske krav, som Bray havde stillet. I følge ham kunne de det stort set. Med stort set menes, at et par spillere har haft alvorlige skader, der har sat dem ud af spillet i flere måneder, men de var med og skulle ifølge Bray nok nå målet inden landsholdet rejser.

1-landsholdssamling-001

Marktræning på Svanholm Park

Kl. 11.00 drog spillerne til Svanholm Park og blev mødt af en verticalskåret plæne, der gav mulighed for marktræning som på topbaner. Den brugte de til fitnes og smidighedstræning indtil kl. 12.30, hvor resten af dagen – afbrudt af frokost – indtil kl. 17.00 blev brugt til forskellige match-scenarier.Vi skal hilse og sige, at det var bidende koldt og huevejr. Derefter tog de tilbage til Idrættens Hus, hvor det igen stod på fitnes-træning og coaching en times tid.

 

1-landsholdssamling-010Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke

Dårligt vejrlig søndag forhindrede spillerne i at være på Svanholm Park, så man startede kl. 8.30 i Idrættens Hus med fittnes og fortsatte til Schneekloth-Hallen med marktræning og fittnes og til sidst frokost. Det sluttede omkring kl. 14.00.

 

1-landsholdssamling-005 John Moody er åbenbart ikke helt tilfreds. De hueklædte spillere bøjer hovederne.

Vi spottede en ny spiller i truppen, nemlig Svanholm keeper Abdul Wahad Hashmi, der stadig var junior i år og som og som har lavet kanonfremskridt. Både hans keepning og hans gærdespil er blevet umådeligt forbedret i det ene år, han har spillet elitecricket for Svanholm. Hashmi havde aldrig spillet en ungdomskamp før han kom til Svanholm. Han kom fra Odense, der dengang spillede i 2. division syd.

Har har bevist, at hvor der er en vilje, er der en vej.

1-landsholdssamling-012Som den yngste bliver debutant Wahad Hasmi sat til at hente salt og peber

Han erstatter den udtagne legspinner Bobby Chawla, der måttet meddele fra Australien, at han ikke var kommet over sin skade i armen. Han fortæller fra Melbourne, at han skal være assistenttræner for Kingston Hawthorn Cricket Club, som spiller i den bedste række (district). Klubben sluttede som nr. 14 ud af 18 sidste år. Det kunne den ikke lide, så den har skrevet kontrakt med tre professionelle (to county spillere og en tidligere IPL spiller). Bobby har i øvrigt en lille pige er nu 18 måneder, et godt job  og der er nok ikke megen udsigt til at han vender tilbage til Danmark.

 

1-landsholdssamling-019  Læg mærke til Frederik Klokker (bag keeper Hashmi), der coacher sin understudy.

1-landsholdssamling-018Ikke ude.

 

Back To Top