Det er stadigvæk ikke afgjort hvem der vil rykke op i Elitedivisionen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Havde Kolding slået Ishøj 2 for en uge siden var problemet blevet løst

Copenhagen batter mod Kolding

Redaktionen har fået tilsendt et par forsinkede billeder fra kampen mellem Kolding-Ishøj 2, hvor det fremgår at Ishøjs Haji Mohammad lavede et flot Century, tillykke med.

I samme åndedrag kan man ikke lade være med at tænke på, hvis Kolding i denne kamp, hvor holdet tabte med 18 points havde haft Martin Pedersen med på holdet, så havde man nok ikke tabt, og turneringen var gået op i en større enhed, så havde Kolding, efter det oplyste sagt ja til at rykke op.

Nu er situationen stadigvæk ikke afklaret- både Esbjerg og Kolding vil begge drøfte mellem ledelse og spillere, om man er klar til at rykke op? Sporene skræmmer, og så kan man i klubberne, uden at dette skal være en debat- artikel, finde ud af hvad de vil stille op.

Det var vel nok de to Ishøjspillere Haji Mohammad,(tv) der scorede Century og Abid Sana, der tog 5 for 36 (th) mod Kolding, der satte “sand i maskineriet” i opryknings problematikken.

Skal vi være lidt kritiske, og det skal vi vel en gang imellem, så er vores elite i øjeblikket temmelig smal, Ret beset har vi i en positiv bedømmelse egentlig kun 5-6 hold, der hele tiden optræder som et seriøst elitehold, hvor man møder op hver gang, uanset om mormor har fødselsdag- det kan skribenten vel godt tillade sig at skrive, når man kun har haft et fravær på 2 kampe i 27 år, pga en brækket lillefinger.

Et scenarie, hvor både Esbjerg og Kolding takker pænt nej tak til at rykke op i vores bedste række, giver lige pludselig plads til Copenhagen CC, som kun har spillet senior cricket i 5-6 sæsoner.

Hvorfor ikke ? Copenhagen CC, når de stiller op med deres bedste mandskab, og i indeværende sæson kun endte 2 points dårligere end de to jyske hold.

Jørgen Jønsson

Back To Top