Det danske "udviklingslandshold" tabte igen knebent til Guernsey 3

Det danske “udviklingslandshold” tabte igen knebent til Guernsey

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Taktiksnak hvor landstræneren giver Jonas Henriksen og Shangeev Thas instruktioner i en lille drikkepause

 

Anders Bülow bowler mod Guernsey

I dag vandt Guernsey med kun 9 points trods det vi var 110 for 2

Selv om vi tabte begge kampe mod Guernsey, var der opløftende passager på det danske ”Udviklingslandshold”.

Vi havde egentlig godt fat i Guernseys gærdeside efter de første 25 overs-110 for 5 – hvor Saif Ahmad var overdådigt bowlende. Saif Ahmad tog 3 gærder for kun 5 points på sine 10 overs, et fantastisk kasteresultat.

Alligevel var det ikke nok til at holde Guernseys gærdeside nede, og de scorede 234 for 9 på de 50 overs.

Landstræneren ser ud til at være tilfreds med tavlen på Guernsey

Det danske hold gik frisk til sagen, hvor Saif Ahmad (53) og igen Jonas Henriksen (51) havde en flot åbning på over 100, og spillede med et gennemsnit på over 5. Så langt så godt, men det var som så mange gang før, svært for danskerne at følge den gode start op. Efterfølgende blev der ikke rigtigt produceret nogle større gærdestande, og vi faldt noget tilbage med en del gærdefald og lavere runrate.

Vi endte desværre med 9 runs for lidt og scorede 225 for alle, hvor åbningsgærdet Saif Ahmad og Jonas Henriksen nok var de eneste ret færdige, efter de oplysninger referenten ligger inde mNår vi nu beskæftiger os med dette ”Udviklingshold”, er det mest klare eksempel på fremgang vist nok Jonas Henriksen, der ikke åbner ved gærdet hjemme i sin klub, men de to seneste gange Jonas har været ude at repræsentere både sin klub og dette landshold, må man med syvtommersøm slå fast, at han har gjort det med format.

Saif Ahmad bowlede fantastisk billigt

I sine 5 innings mod gode hold som Essex, Hollands landshold og nu Guernsey, som åbner, har Jonas Henriksen scoret sammenlagt 254 points med et gennemsnit på 50,8, det lover godt for ham og U.18.landsholdet, der om et par uger skal spille ICC-VM-kvalifikation på Jersey.

Jonas Henriksen den store overraskelse ved gærdet

 

Back To Top