Det danske U.19.landshold vandt over Belgien i ICC-Europe-kval.2 2

Det danske U-19.landshold vandt over Belgien.

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Det danske hold vandt klart over Belgien, så var der tid til afslapning (se forsiden)

Holdet skal nok vinde de to sidste kampe for at have chance for at gå videre i turneringen

Det danske U.19.landshold startede som lyn og torden i marken mod det belgiske landshold.

Efter 22 overs var der 5 belgiske gærder ude for kun 39 points, det var den danske off-spinner Sami Ahmed, der tog 3 gærder for 24 på 8 overs der gjorde stor skade i den belgiske gærdeside.

Belgien sluttede med 112 for alle på 48 overs.

Denne total viste sig hurtig at være en ekspeditionssag for det danske hold, som efter de første 10 overs havde 81 for 2 – Sami Ahmed (25), Aqdus Rakman (29), og Lucky Malik (18) og Musa Mahmood (18 not-out) sørgede for, at kampen ikke blev spændende.

Danmark passerede for tabte af 4 gærder. De to trænere Frederik Klokker og Jeremy Bray har nok ikke været helt tilfredse med at det danske hold skulle bruge 4 gærder for at passere de 112 point. Det gjorde man i over nummer 18. Det danske hold vandt således med 6 stående gærder og spiller igen søndag mod Norge, som i øjeblikket ligger med samme pointtal som Danmark.

Selv om vi i dag måske virker overbevisende, skal man huske på, at de nyere nationer som Belgien, Norge og Spanien for første gang deltager med et ældre ungdomshold i ICC-regi, og flere af disse unge cricketnationer puster os mere og mere i nakken, hvis vi ikke formår til stadighed at udvikle vores ungdomselite arbejde.

Efter kampen blev Sami Ahmed kåret til ”man of the match” efter sin allround præstation med 3 gærder for 24 og 25 scorede points på 30 bolde.

Det danske U.19.landshold vandt over Belgien i ICC-Europe-kval.2 1
Sami Ahmed blev kåret til “man of the match”

I morgen er der hviledag inden det på søndag går løs mod Norge, en kamp som skal vindes, hvis vi skal have chancer for at gå videre til A-gruppen.

Jørgen Jønsson

Back To Top