Det danske U.19.landshold gav favoritterne god kamp 3

Det danske U.19.landshold gav favoritterne god kamp

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Danmark krøbet i skyggen, mens de spændt følger den spændende jagt på Hollændernes score.
Ærgerlige danske drenge, der lytter til den officielle ICC tale. Svært at klappe lige efter et nederlag

Ved ICC-Europe-Div.2 tabte Danmark første kamp til Holland

Det danske U.19.landshold, som nærmest er et U.17-hold har noget at leve op til ved denne kvalifikationsturnering i Essex i England.
For et par år siden vandt det danske hold overlegent turneringen og kvalificerede sig til division 1.

Starten i denne turnering var ikke så ringe. Favoritterne fra Holland scorede 251 for 8, men det så faktisk ud som om vi måske kunne have holdt dem på omkring de 200, da det danske hold havde 7 hollandske gærder nede for 167. Men sådan gik det ikke, Holland lavede en 8-gærdestand på 40 point til sidst. De danske kastere delte gærderne mellem sig, der var ingen der tog mere end et gærde.

Billigste danske kaster var Lucky Malik med 1 gærde for 12 points på kun 4 overs. Næst billigst var anfører Abdullah Mahmood med 1 for 34 på 10 overs, og det er ham, vi må spørge hvorfor Lucky Malik kun bowlede 4 overs.

Det danske hold gjorde det udmærket ved gærdet.
Det danske U.19.landshold gav favoritterne god kamp 2

De to Svanholm-spillere Musa Mahmood og Lucky Malik stod for en flot gærdestandMan kunne måske frygte, at den danske gærdeside ikke ville kunne leve op til den store total. Men da halvdelen af de tildelte 50 overs var kastet, havde det danske hold scoret 124 for 3, Lucky Malik (39) og Musa Mahmood (51) lavede en gærdestand på 75, og det så rimelig lovende ud.

Men Moeez Raza (15) var den eneste til sidst, der fik lagt noget rigtigt på totalen. Vi endte med 197 for alle på 45 overs, en udemærket score der lover godt før de 3 sidste kampe mod Belgien, Norge og Spanien.

Træner Klokker tilfreds maner dog til forsigtighed

De 3 nævnte nationer i Danmarks gruppe, deltager for første gang, og det er kun vinderen af de to grupper, den danske gruppe-B og den anden A, samt vinderen af de to bedste i begge grupper, som spiller om den sidste plads til den europæiske division 1.

”Jeg har ikke set alle hold, men er sikker på at Holland er det bedste hold. Vi skal helst have er par gærdespillere mere end de 4 første, til at producere nogle points, ellers kan det blive svært for os at kvalificere os til næste års mesterskab i den bedste europæiske række” siger Frederik Klokker.

I morgen er der hviledag inden det går løs mod Belgien på fredag.

Jørgen Jønsson

Back To Top