Det danske U.15.landshold rejste sig efter de lidt dårlige kampe 2

Det danske U.15.landshold rejste sig

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Det danske U.15.landshold rejste sig oven på nogle dårlige kampe

Selv om en dansk spiller er gået i knæ, rejste man sig op og vandt kampen

Vi vandt den sidste kamp i et meget spændende opgør mod Holland

Det danske U.15.landshold var nærmest ikke til at kende efter en række dårlige kampe, hvor der har manglet engagement og vilje til at præstere noget mere end det man forventer i den danske turnering.

I dag var indstillingen helt anderledes, hvor de danske spillere hjalp hinanden når det var nødvendigt, og det gav en meget velkommen sejr over de hollandske drenge i den sidste kamp mod ”arvefjenden”.

Det danske U.15.landshold rejste sig efter de lidt dårlige kampe
Azim Khan spillede en god halvleg

Det danske hold scorede 160 for alle på 44 overs, hvilket ikke lignede en sejrs-innings på forhånd. Azim Khan spillede i modsætning til i går meget mere velovervejet og scorede 30 på 38 bolde, men topscorer blev Billal Aftab (36), som var blevet anfører i dagens opgør, og det var med succes. Abdullah Mahmood, som var hentet ind som en slags ”støttepædagog” scorede 22.
Det danske hold kom ud med en vinderindstilling.

Det danske U.15.landshold rejste sig efter de lidt dårlige kampe 3
Der var tid til at drøfte situationen i den danske marktur

Det var et sammenbidt dansk markhold der gik ud til et forsvar for en ikke særlig stor halvleg. Med god kastning fra de to danske åbningsbowlere Bilal Aftab og Lucky Malik i starten satte lidt pres på den hollandske gærdeside- især virkede Lucky Malik meget mere fri i sin kastning end længe set, var det frigørelse af anførerhvervet der gjorde ham mere rolig i sin forvaltning af sin slowbowling? I hvert fald var det en god beslutning med at lade Lucky starte, han var svær at score på i dag og tog 3 gærder for 27 på sine 10 overs. Bilal Aftab, som har været en holdets bedste i de 4 kampe, viste igen god åbningskastning, hvor han i en passende blanding af lange og lidt kortere bolde formåede at kaste økonomisk uden dog at få gærder ( 0 for 26 på 8 overs)

Efter de to åbningsbowlere viste de to brødre Sameer og Shakeel Zeb, at de godt begge kan holde bolden med længde og retning uden for mange udenoms, begge erobrede 2 gærder hver for henholdsvis 16 og 8 points på deres samlede 11 overs, således at det danske U.15-hold kunne trække sig tilbage med æren nogenlunde i behold med en sejr på 7 points. Holland scorede 153 for alle.

En hollænder forsvarer sig mod den danske kastning
Det danske U.15.landshold rejste sig

Efterfølgende kan man nok konkludere, at det hollandske U.15.landshold over de 4 kampe virkede mere velkoordineret og nok også havde en bedre forståelse af spillet generelt. Men ingen tvivl om, at de danske spillere har fået en forsmag på, hvad der skal til, hvis man gerne vil være til lidt mere end at spille i den danske ungdomsturnering. Når danskerne generelt, når vi ser bort fra den sidste kamp, hvor vores hold lyste op, ikke er bedre i marken og til at læse spillet og agere derefter, så er der kun et råd at spillerne skal være i bedre kondition og mere bevægelige, når man skal stå i marken i 50 overs , og ikke i de vanlige 20, det gør selvfølgelig en stor forskel.

Back To Top