Det danske U.15.landshold fik ikke nogen god start mod Holland 1

Det danske U.15.landshold fik ikke nogen god start mod Holland

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Det danske U.15.landshold fik ikke nogen god start mod Holland

Den meget unge talentfulde legspinner Mansoor Khan i aktion (se forsiden)

Tabte i en spændingsforladt Twenty20-kamp med 61 points
Vi havde nok sat næsen for højt op i dagens U.15.landskamp mellem Danmark og Holland.
Holland som i denne kamp virkede mere velkoordineret end det danske hold lagde ud med 174 for 6 på en meget hurtig bane på Svanholm Park.
Det hollandske hold afslørede en rimelig sund teknik, hvor holdets fleste gærdespillere havde lært at løfte deres bat ordentligt, når der skulle angribes-dette viste sig senere som en mangelvare på den danske gærdeside.

Det danske U.15.landshold fik ikke nogen god start mod Holland
En hollænder bliver bowlet ud

Det danske U.15.landshold fik ikke nogen god start mod Holland 2
Lucky Malik afslører her han ikke er i boldens linje

En anden åbenlys ting var, at flere på det danske markhold ikke rigtigt formåede at læse spillet og den hurtige bane, hvor et par af de hollandske gærdespillere ikke var bange for at steppe ud og drive til bolden. Topscorer på det hollandske hold var A. De Graf med 36, bedste danske kaster Bilal Aftab med 2 gærder for 31 hvor begge hans gærder var direkte Yorkere som var opskriften-Bilal Aftab ser ud til at udvikle sig til en god pacer med gode kræfter. Man nåede også at følge den lille legspinner fra Ishøj Mansoor Khan, som vist nok er lilleput, han ser meget lovende ud, og skal måske på dette plan træne noget mere i at kaste sine legspinnere lidt ude for off-pinden, så vil han komme til at bowle billigt.
Det danske gærdehold startede i en lidt mystisk rækkefølge, hvor en spiller som Musa Mahmood nok kom for sent ind til at kunne ændre resultatet, ligesom det var lidt ærgerligt at se flere af de unge danske spillere løbe så dårligt og langsom mellem gærdet.

Det danske U.15.landshold fik ikke nogen god start mod Holland 3
Her prøver Lucky Malik at spille offensivt

Godt nok scorede Lucky Malik (39 på 50 bolde), han laver mange points i senior-cricket, men i denne kamp virkede han ude af touch, og havde meget besvær med at holde scoringstempoet oppe. G. Kiyani scorede 28, men hvis han havde løbet igennem, havde han vel næsten fordoblet sin score. Musa Mahmood lavede 20 not-out på 16 bolde til sidst. I alt nåede det danske mandskab 113 for 4 og tabte således kampen med 61 points.
I morgen står den på 50 overs til hvert hold på menuen, og hvis varmen holder, bliver det interessant at se begge mandskaber hvor langt koncentrationen holder? Der var flere på det danske hold der allerede hang med klarinetten efter de 20 overs.
Jørgen Jønsson

Back To Top