Det danske landsholds testtur fik ikke nogen god start 2

Det danske landsholds testtur fik ikke nogen god start

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Fortåeligt nok ser landsholdspillerne ikke særlig glade ud
Forståeligt nok ser landsholdspillerne ikke særlig glade ud
Frederik Klokker og senge kammerat hviler ud til en bedre dag i morgen.
Frederik Klokker og senge kammerat hviler ud til en bedre dag i morgen.

Holdet formåede kun at batte ca. 30 overs ud af de aftalte 40

Selv om vi fik en nogenlunde start, hvor vi blev sendt i marken først mod det irske hold Northen Knights fra Belfast, som scorede 201 for 7 på de 40 overs- det irske hold trak topscorer Dougherty, som scorede 69- var scoren  nok til at det danske hold åbenbart følte sig lidt stresset, eller også var de irske bowlere rigtige gode. Det rapporteres der ikke noget om. Men den danske anfører Michael Pedersen, der måtte melde fra på grund af en skade, fortæller  efter kampen, at den kamp skulle det danske landshold have vundet.

Lad os vende tilbage til den irske total på 201. Her var den danske venstrehånds-slowbowler Bashir Shah bedste danske kaster med 3 gærder for 47 på sine 8 overs. Basit Javed fortsatte sine gode takter og tog 2 gærder for 29 medens Saif Ahmed tog 2 gærder for 36.

Danmark fik ellers en god start ved gærdet

Det danske hold startede ved gærdet med Zameer Khan og Frederik Klokker og fik en flot start med 56 points på tavlen på kun 8 overs inden Zameer gik. 81 for 3 efter 12 overs, og så begyndte det at gå galt med mandefaldet- lige pludselig var vi 88 for 5 på kun 15 overs- Frederik Klokker stod stadigvæk inde- undertegnede har skrevet det før, holdet er for meget afhængig af, at Frederik Klokker står inde i hele halvlegen.

Om det er det, at nogle af spillerne tænker på, og måske lidt ubevidst, så længe Frederik står der, konkluderer, så kan vi godt tillade os at tage nogle chancer, vides ikke. Men man vinder ikke nogen turnering uden at hele gærdesiden spiller med et ansvar, der tjener holdet, og det skal ske under devisen – alle på holdet har et ansvar om at blive derinde ved gærdet, så længe anføreren ikke har givet noget signal om, at andet skal ske.

Dette levede de danske gærdespillere ikke op til i dag, og det er nok det holdets normale anfører mener med, at vi skulle have vundet denne kamp. Hvis vi var blevet derinde ved gærdet, og havde spillet alle 40 overs, havde anføreren nok fået ret.  Frederik Klokker scorede 44, Amjad Khan der kom sent ind lavede behjertede 38 og åbneren Zameer Khan 18, så der var ikke så meget tilbage til de andre danske gærdespillere. Vi lavede 154 for alle. Øvelsen i morgen må hedde ”det må vi kunne gøre bedre”.

 

Back To Top