skip to Main Content
Det danske landshold vandt igen og er nu tophold efter sejr over Jersey 2

Det danske landshold er nu tophold

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Det danske landshold vandt igen og er nu tophold efter sejr over Jersey

Kampen blev til dels ødelagt af regn, hvor danskerne ”kun” skulle lave 114

Set hjemme fra var det måske ikke så dårligt at kampen blev skåret dramatisk ned til 23 overs.

Men selv dette faktum, som nok ikke gjorde det sværere for det danske hold, viste spillerne igen gode fighteregenskaber, og selv om Jersey først lavede 238 for 6 gærder, meldes der stadigvæk om den stærke og nødvendige tro på, at så batter det danske hold selvfølgelig bare over den total man bliver udfordret i.

Den danske kasteside havde især problemer med de to godt spillende Watkins (86 på 111 bolde) og Stevens (69 på 95 bolde) Igen var offspinneren Saif Ahmad utrolig billig bowlende (2 gærder for 36 på sine 10 overs). Til gengæld var gårsdagen helt Bashir Shah noget dyrere, men tog alligevel 2 gærder for 67 på sine 10 overs. Godt at se at vores pacer Anders Bülow (2 for 30 på 6 overs) var i stand til at presse sine modstandere på det rette tidspunkt, Anfører Hamid Shah var igen billig og kostede kun 25 på sine 6 overs. 238 for 6 var en rimelig god halvleg for Jersey.

Igen overbevisende start fra åbnerne Klokker og Khan

Det er så let, sidde herhjemme og fastslå at vi havde vundet alligevel, selv om regnen gjorde vores gærdehalvleg noget kortere-efter en flot start med Frederik Klokker (39 på 55 bolde) og Zameer Khan (38 på 53 bolde) havde vi 55 uden gærdetab på 13 overs, da regnen kom.

Regn var ved at rede Jersey
Cover bliver fjernet

Så måtte ICC-reglerne gå i gang, og da regnen holdt op, foreskrev reglerne, at det danske hold totalt skulle lave 114 på 23 overs. Da Klokker og Zameer startede op igen, fik Jersey forholdsvis hurtigt fat på begge åbnere – vi skulle lave 60 på de sidste 10 overs var devisen, og det måtte således koste 3 gærdefald – Klokker, Khan og Saif Ahmad, sidstnævnte fik lagt vigtige 15 points på.

Rizwan Mahmood (3 not out) og Hamid Shah (7 not out) sluttede festen af med en sejr på 7 stående gærder.

Det danske landshold er nu tophold
Det er vist godt at Frederik Klokker får en fridag tirsdag-han har arbejdet hårdt i 2 dage i den ulidelige fugtvarme

Nu kan det danske hold trække sig tilbage med en fridag som ubesejret tophold, og selv om der er langt hjem endnu, begynder vi at håbe på oprykning til division 3.

På onsdag møder det danske hold hjemmebanemodstanderen Malaysia, og denne kamp kan godt blive afgørende for om vores håb om oprykning kan gå i opfyldelse.

Jørgen Jønsson

 

 

Back To Top