Det danske landshold vandt den første kamp i Holland

Det danske landshold vandt den første kamp i Holland

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Flot åbning af Klokker og Zameer Khan grundlagde sejren

Det danske landshold spiller i øjeblikket nogle kampe i Holland med henblik på den vigtige World Cup-div.4 til efteråret.

Det danske hold gjorde det godt i marken mod Holland
Det danske hold gjorde det godt i marken mod Holland

 

Den første kamp i tirsdag regnede væk, så det det danske mandskab var virkelig opsatte på at komme godt fra start i gårsdagens kamp mod Hollands.-A I Hermes, hvor man var tvunget til at spille på kunstpitch, da det i Holland de sidste par dage har regnet det meste af tiden.

Danmark battede først med de to veloplagte Frederik Klokker(53) og Zameer Khan(39) med en gærdestand på 99, og fik dermed lagt grobund for at stor halvleg. Men som det ofte sker, ryger der de næste 5 gærder for kun 32 points- denne dårlige vane skal det danske hold få fjernet, hvis vi skal ende på en af de to første pladser ved World Cup til efteråret.

Det lykkedes dog Amjad Khan og Anders Bülow at få rettet lidt op på foretagendet og vi endte med respektable 201 på en tung bane.

Takket være god åbningsbowling af Anders Bülow, Amjad Khan og Basit Javed, fik vi lagt et tungt pres på den hollandske gærdeside fra starten af. Dette kom det hollandske hold aldrig rigtigt over, hvor Anders Bülow og senere Omer Hayat tog henholdsvis 3 og 2 gærder, og Holland-A endte med en score på 110 points for alle. Holdleder Abdul Wahab Ashraf udtrykker rimelig tilfredshed med den danske sejr, hvor især kastning og markspil fungerede godt i dagens sejr, der kom til at lyde på overbevisende 91 points.

I dag spiller det danske hold en Twenty20-kamp mod Holland-A.

SENESTE NYT: KAMPEN I DAG ER AFLYST PGA STORE MÆNGDER VAND PÅ BANEN EFTER VOLDSOMT REGNVEJR I NAT OG TIL FORMIDDAG.

 

Back To Top