Den røde løber ude igen.......(nu med video) 30

Den røde løber ude igen…….(nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power
SKANAB00
A Ullah* b I Saumy 4

Video ABs halvleg

Video Hernings halvleg

 

Vejrudsigten for Jylland var på forhånd ikke god. Man vidste der ville komme regn i løbet af eftermiddagen. Spørgsmålet var hvornår og hvor meget. Når det er Herning, som har et andet klima, er det svært, men dommerne var sikker på at kampen skulle kortes ned på forhånd for at være sikker på at det blev gennemført. Det blev til 2 x 35 overs som udgangspunkt og kampen kunne kom i gang til tiden. Herning valgte derfor at batte sidst og sendte AB til gærdet.

AB startede fornuftigt mod Hernings hurtige kastere indtil Uddin blev grebet af keeperen. Med ankomst af N Mughal varede det ikke længe før Iylas Saumys spin kom i aktion og det vendte kampen. AB havde svært med at læse Iylas og mistede 5 gærder i træk til hans legspin/googly ( han sluttede med 5 for 20 på de 7 overs). Godt nok fik T Khan og U Ali løftet AB til 81, men med Alis fald til Magnus Kristensens pace var AB i vanskeligheder. Nu begyndte det at blive mørkere og mørkere. Aldrig har fotografen haft det så mørkt til en kricket kamp. Som dommerne sagde hvis man spillede med en rød bold, så var man gået for lyset. I stedet kom regnen i form af et tordenvejr som læssede en masse vand på banen. Efter regnvejret var passeret efter ca. en halvtime kom et oprydningsarbejde, da der var vand de sædvanlige steder. Der blev virkelig gået til den fra Hernings side for at få banen klar til kamp igen. Der var lidt tvivl omkring kastetilløbet ved det ene ende, men det blev løst med det røde løber. Kampen kom i gang igen og AB fortsatte, da de manglede 5 overs, men Herning slog til næsten med samme og fik fjernet de 2 sidste gærder for få points, således AB var ude for 115.

Nikolaj Damgaard åbnede for Herning og han har haft succes de sidste par kampe med en aggressiv indstilling, men i dag gik det ikke. Efter at havde slået Atta Ullah til grænsen kiksede hans næste forsøg og blev grebet. Men det fik Iylas Saumy til gærdet sammen med Glen Hedevang og disse to fornuftigt arbejdede sig frem mod Ishøjs total. Ishøjs keeper havde ikke en god dag for det så ud til han tabte to chancer for at bryde igennem. Ishøj dog fat i Iylas (36), men med 91 på tavlen og selvom Oliver Hald og Claus Hansen hurtigt var ude i forsøg på at slutte kampen, kunne det ikke forhindre en sejr til Herning på 6 stående gærder. Glen Hedevang var 39 not out ved slutningen.

Med dagens sejr er det et helt åbent spørgsmål nu hvem der rykker ned. Herning har nu to sejre mens AB kun har et. Det lægger op til at kampen mellem disse to hold den 11 september bliver afgørende med mindre Herning igen kan slå Ishøj.

Meget længere sydpå var Ishøj 2 på besøg hos Husum i 1 division. Ligesom længere nordpå var regn en mulighed og det var måske med den tanke at Ishøj sendte Husum til gærdet. Lars Flemming har været i storform med sin aggressiv indstilling, men i dag blev det kun til 16. Jürg Krüger var hans partner, hvilket er usædvanligt. Hans 29 sammen med Hauke Müllers 38 gav ellers Husum en god position. Men det var Finn Kleissl som var dagens mand. Hans 62 på 53 bolde fik Husum forbi 200, mens Jannick Wiese og Junaid Nagra fik Husum på 235 efter 50 overs. Ishøj fik ellers en god start, men det blev afbrudt af regn. Efter genoptagelsen fik Husum brudt Ishøjs åbning og med IU Haqs afgang ved 70 for 37 var det begyndelsen af enden for Ishøj. Renald Buss og Jannick Wieses legspin med 3 gærder hver ryddede op og Ishøj var ude for 111.

 

PP

 

HERNAB01
Hvordan man fjerne vand fra banen – grav et hul og samle vandet op…….
HERNAB02
Det røde løber er ved at blive sat på plads……..
HERNAB03
ABs halvleg starter godt……
HERNAB05
Not out…….
HERNAB06
A Uddin c LH Andersen b S Hedevang 5
HERNAB08
N Mughal 4
HERNAB10
Dagens greb på stregen – F Ahmed c G Hedevang b I Saumy 18
HERNAB12
N Mughal c LH Andersen b I Saumy 5
HERNAB15
HM Khan b I Saumy 1
HERNAB17
Iylas Saumy appellerer uden held
HERNAB18
T Khan 4
HERNAB20
T Khan 4
HERNAB22
U Ali+ 6
HERNAB24
T Khan lbw b I Saumy 21
HERNAB27
U Ali+ c N Damgaard b MB Kristensen 15
HERNAB29
J Ali 4
HERNAB31
J Ali 4
HERNAB33
M Hussain c I Saumy b R Saumy 5
HERNAB35
MU Safi c I Saumy b MB Kristensen 1 – Safi blev jublet af holdet da han for første gang i 3 kampe overlevede den første bold. Her røg han på 10.
HERNAB37
J Ali b R Saumy 23
HERNAB38
Glen Hedevang 4
HERNAB40
Nikolaj Damgaard 4
HERNAB42
N Damgaard c S Rathore b A Ullah 6
HERNAB46
Ilyas Saumy 4
HERNAB48
Ilyas Saumy 6
HERNAB50
Vist en misser…..
HERNAB52
Nej det hjalp ikke at gå på knæ
HERNAB53
I Saumy c T Khan b A Ullah 36
HERNAB55
Åh nej – en af de dage……
HERNAB56
OD Hald c T Khan b F Ahmed 2
HERNAB58
C Hansen c A Uddin b A Ullah 1

Back To Top